24/7 service! Bel 06 532 65 116

Goed voornemen: elektrisch rijden in 2018

Auto verkopen

Wilt u graag een steentje bijdragen aan een schoner milieu? Zou u graag uw voetafdruk op de wereld willen verkleinen? Bent u van plan om in 2018 zuiniger aan te doen met het milieu (en uw geld)? Dan is elektrisch rijden in 2018 een heel goed voornemen.

 

Hoe staat de elektrische autowereld er nu voor?

De Elektrisch Rijden Monitor van de ANWB verzamelt gegevens over elektrische voertuigen. Via dit platform komt u goed te weten hoe het ervoor staat in de elektrische autowereld.

 

De meest recente meting van dit platform was in oktober 2017. Uit deze meting blijkt dat ongeveer 19.000 elektrische auto’s rondrijden in Nederland. In totaal rijden er 8,2 miljoen auto’s rond. Dit houdt in dat 0,2 procent van het Nederlandse wagenpark uit elektrische wagens bestaat, zo blijkt uit een artikel op de Maakindustrie.

 

Heeft u interesse in een elektrische auto?

Wist u dat zo’n 38 procent van de autorijders in Nederland interesse tonen in een elektrische auto? 37 procent van deze groep wil binnen 5 jaar een elektrische auto. U ook? Elektrisch rijden in 2018, misschien lukt het u dit jaar al!

 

Veel mensen kiezen voor elektrisch rijden omdat het goed voor het milieu is. Dit is de meest gegeven reden om voor groen vervoer te kiezen. Er zijn ook nog andere redenen die meespelen.

  • De gebruikskosten liggen lager dan bij een benzineauto.
  • Met een elektrische auto hoeft u niet te tanken, en dat is wel zo gemakkelijk.
  • Een elektrische auto rijdt ontzettend comfortabel.

 

En u? Waarom kiest u voor een elektrische auto?

Maak uw goede voornemen waarheid en ga elektrisch rijden in 2018

Vervul een goed voornemen en kies een elektrische auto uit. Er zijn maar een paar stappen die u hoeft te ondernemen om dit waarheid te maken:

  1. Bereken de autowaarde van uw huidige auto.
  2. Zet uw auto te koop.
  3. Koop een elektrische auto
  4. Vervul een goed voornemen in 2018

Auto verkopen

Waarde sloopauto
1. Vul uw kenteken en contact informatie in

 

Waarde sloopauto
2. Wij doen u een eerlijk bod

 

Waarde sloopauto
3. U ontvangt het geld