Wat is mijn auto waard?

Je auto is vaak meer waard dan je denkt !

Wat is mijn auto waard?

Elke keer als je met een auto rijdt, daalt die in waarde. De waarde van je auto is van belang wanneer je van plan bent de auto te verkopen. Maar ook hebben verzekeraars in sommige gevallen de waarde van je auto nodig.

Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van diefstal. Maar hoe wordt de waarde van je auto eigenlijk bepaald? Hoe weet je hoeveel je auto waard is? Nationale Auto Taxatie geeft antwoord op de vraag: "Wat is mijn auto waard?"

Nationale Autotaxatie 

Bij Nationale Auto Taxatie kun je vrijblijvend en gratis je laten taxeren en ontdekken wat de actuele waarde is. Door het doorlopen van drie eenvoudige stappen kom je snel achter de waarde van je auto. In de meeste gevallen ontvang je zelfs binnen 24 uur al een taxatiebedrag !

Bent je benieuwd naar de waarde van jouw auto, vul dan snel het online formulier in !

Vraag hier de waarde van je auto op

Waarde auto

1. Vul direct het online formulier in

Vul uw kenteken en uw
contact informatie in

2. Wij taxeren je auto binnen 24 uur

Aan de hand van de autogegevens doen wij u een eerlijk bod en halen de auto op

3. Bij verkoop ontvang je direct geld

De betaling zal op een door u gewenste manier plaatsvinden

Dagwaarde en inruilwaarde

De dagwaarde van je auto is simpel gezegd het bedrag dat uw auto op dit moment waard is, gebaseerd op de staat van de auto. Het gaat dus om het geld wat je voor je auto zou krijgen bij verkoop. De dagwaarde heeft dan ook niet te maken met het bedrag waarvoor je auto ooit is aangeschaft. Dit laatste wordt namelijk de aankoopwaarde genoemd.

Inruilen

Wilt je een auto verkopen en gelijk een nieuwe aanschaffen dan bieden veel autobedrijven een inruilwaarde. Het autobedrijf koopt dab jouw auto in en de prijs hiervan wordt verrekend met de prijs van de nieuwe auto. Maar ook in dat geval is het goed om te weten hoeveel je auto waard is. De meest autobedrijven zullen namelijk altijd proberen om zo min mogelijk voor je inruilauto te geven, zodat zij een zo hoog mogelijke winst kunnen maken.

TIP: bedenk dat er vrijwel altijd wel valt te onderhandelen over de prijs als je een nieuwe auto koopt. Ook als je geen auto inruilt. En dat bedrag kan flink oplopen !

Waarde auto

Waarde auto berekenen

Als je antwoord wilt op de vraag: "Wat is mijn auto waard?" Dan ben je bij Nationale Auto Taxatie aan het goede adres. Door het beantwoorden van drie simpele vragen stappen, krijg je van ons vaak la binnen 24 uur te horen voor hoeveel uw autowaard is!

De waarde van een auto bepalen wij aan de hand van de volgende factoren:

  • Het aantal gereden kilometers
  • Het bouwjaar
  • De staat van de auto
  • De accessoires

Bij Nationale Auto Taxatie is iedere auto geld waard !

Nationale Auto Taxatie taxeert het meest auto's van ongeveer tien jaar oud. Omdat we constant auto in- en verkopen, zijn we voortdurend op zoek naar auto’s. Ongeacht merk, type, ouderdom, kilometerstand, wel of geen APK of schade. voor Nationale Auto Taxatie is iedere auto van waarde !

Auto verkopen

Bij Nationale Auto Taxatie verkoop je je auto snel en eenvoudig. Wij zijn de spil van een enorm landelijk actief netwerk van autobedrijven. Zowel goed rijdende auto’s als sloopauto’s vinden hun weg bij Nationale Auto Taxatie. Wij nemen het werk graag voor je uit handen waardoor je geen enkel risico loopt. En bij ons ontvang je ook nog eens de beste taxatie waarde voor je auto !

Wat is mijn auto waard ?

Heeft je antwoord gekregen op de vraag “Wat is mijn auto waard?” en bent je tevreden over het bod? Dan zou je je auto zomaar eens gelijk aan ons kunnen verkopen! Ongeacht het merk of staat van de auto. Wanneer je akkoord gaat met onze taxatie maken wij gelijk een afspraak om de auto op te halen. Je ontvangt dan ook direct een vrijwaringsbewijs van ons, zodat je niet langer aansprakelijk bent voor je oude auto.

stilstaande auto verkopen

Auto verkopen? Regel een vrijwaringsbewijs

Wilt u uw auto verkopen? Bij de verkoop van uw auto komen een hoop belangrijke zaken en documenten om de hoek kijken. Denk hierbij aan een Kentekenbewijs, de overdracht van de sleutels en het laatste APK-rapport. Er is één heel belangrijk document voor u, en dat is het vrijwaringsbewijs.   Het vrijwaringsbewijs: een juridisch document…

Tweedehands auto in 2017

Tweedehands auto’s zeer populair

Er worden weinig gloednieuwe personenauto’s gekocht in Nederland. Met name tweedehandsauto’s zijn de afgelopen jaren in de trek, zo blijkt uit onderzoek van ING Economisch Bureau. In dit artikel volgen verschillende zichtbare trends in de wereld van tweedehands auto’s in 2017.   De Nederlandse auto wordt steeds ouder Mensen kopen steeds vaker een tweedehands auto.…

tweedehands auto verkopen

Eenvoudig uw tweedehands auto verkopen

U heeft uw auto op Marktplaats gezet met een wervende advertentie, maar toch blijft de verkoop muisstil. Is het een herkenbaar geschetst scenario voor u? Dan vraagt u zich vast af hoe u nu eenvoudig uw tweedehands auto verkopen kunt, maar gelukkig is er een makkelijk alternatief. Breng uw auto naar de autosloop. Dan bent…

© 2020 Nationale Auto Taxatie

Contact

Adres:
Chromiumweg 9
3812 NL Amersfoort

Stuur via deze link een mail

Telefoon: 06 53265116
Facebook Nationale Auto Taxatie