Auto taxatie

  • Laat uw auto taxeren bij Nationale Auto Taxatie
  • Ontvang snel een vrijblijvend bod
  • U kunt gelijk een afspraak maken om uw auto te verkopen

Auto verkopen

Auto Taxatie Amersfoort

Als u wilt weten wat de waarde van uw auto is, zit u goed bij Nationale Auto Taxatie in Amersfoort. Via onze tool online kunt u heel gemakkelijk uw autogegevens invullen en binnen 24 uur ontvangt u een bod op uw auto. Dit bod is geheel vrijblijvend. Vindt u het een goed bod en wilt u uw auto verkopen, dan kunt u direct een afspraak maken. Nationale Auto Taxatie is actief door heel Nederland, dus er is altijd iemand bij u in de buurt om de auto op te halen.

Auto taxatie: wat krijg ik voor mijn auto?

Hoeveel de dagwaarde van uw auto is, is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan:

  • Het aantal gereden kilometers
  • Het bouwjaar van de auto
  • De staat van de auto
  • En de accessoires die in de auto aanwezig zijn.

Nationale Auto Taxatie biedt een eerlijke prijs voor uw auto en zorgt voor een betrouwbare afhandeling.

 

Hoe het werkt

Als u wilt weten hoeveel wij uw auto waard vinden kunt u gratis uw auto laten taxeren. U doet dit door het formulier online in te vullen, maar u kunt ook naar ons bellen. Wij vragen u naar het kenteken van de auto, hiermee kunnen wij gelijk zien om wat voor auto het gaat. Vult u het formulier online in, check dan de gegevens, vul de kilometerstand en in ga naar de volgende stap. Bij de laatste stap vragen wij u naar de vraagprijs, uw woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. Vervolgens drukt u op verzenden en berekenen hoeveel uw auto waard is!

Op basis van deze gegevens brengen wij een reëel en vrijblijvend bod uit op uw auto. Accepteert u het bod, dan plannen we samen een datum in waarop we de auto op komen halen. Vervolgens heeft u de tijd om de autoverzekering op te zeggen of over te zetten en geven wij u een vrijwaringsbewijs, zodat u niet meer verantwoordelijk bent voor het betalen van wegenbelasting

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Bereken snel en eenvoudig de waarde van uw auto met de online kentekencheck.

Waarde auto berekenen

notes_wit

Vul uw kenteken en uw
contact informatie in

auto_wit1

Aan de hand van de autogegevens doen wij u een eerlijk bod en halen de auto op

euro_wit1

De betaling zal op een door u gewenste manier plaatsvinden

Nationale Auto Taxatie: eerlijk en betrouwbaar

Opkopers van auto’s zijn niet altijd even eerlijk en betrouwbaar. Meestal werken opkopers zelfstandig en moet u er in goed vertrouwen maar vanuit gaan dat u een redelijke prijs voor uw auto ontvangt.

Echter kan het ook anders. Bij Nationale Auto Taxatie heeft u namelijk te maken met een grote landelijke organisatie die bestaat uit autobedrijven door heel Nederland. Dat houdt in dat onze opkopers van auto’s gebonden zijn aan regels en worden gecontroleerd. Bovendien weten deze personen de auto’s naar de meest optimale bestemming te vervoeren, waar de onderdelen het meeste waard zijn. Die efficiëntie draagt bij aan een hoge inkoopprijs die wij doorberekenen in de inruilwaarde van de auto’s.

Daarbij profiteert u bij ons bedrijf van een gratis haal- en brengservice. Onze opkopers komen bij u op locatie om de koop af te ronden. Hierbij wordt het afgesproken bedrag direct aan u uitgekeerd, zodat u zeker weet dat u niet achter uw geld aan hoeft. De opkopers van auto’s komen bij u aan huis in heel het land.

Hoe het werkt

Waarde sloopauto
1. Vul uw kenteken en contact informatie in

 

Waarde sloopauto
2. Wij doen u een eerlijk bod

 

Waarde sloopauto
3. U ontvangt het geld

Wilt u ook snel van uw oude auto af?

Neem contact op met Nationale Auto Taxatie en laat ons het werk doen.

Auto verkopen blogs

© 2017 Nationale Auto Taxatie

Contact

Adres:
Chromiumweg 9
3812 NL Amersfoort

E-mail:
Neem contact op

Telefoon:
06 53265116
Facebook Nationale Auto Taxatie