Verkoop uw kapotte auto

  • Ontvang direct een vrijblijvend bod
  • Wij halen de auto op
  • Ontvang geld voor uw sloopauto

Waarde sloopauto

Heeft u een sloopauto die u geen dag langer ongebruikt voor de deur wil laten staan? Of wilt u gewoon de waarde van uw sloopauto weten? Dan bent u bij Nationale Auto Taxatie aan het goede adres. Wij berekenen de waarde van uw sloopauto, komen deze binnen een dag bij u ophalen en geven u direct geld voor uw bolide. Ongeacht het merk van uw sloopauto, het type, ouderdom, de kilometerstand, schade en of uw auto nog APK gekeurd is. Elke sloopauto is nog van waarde bij Nationale Auto Taxatie. Het zou zomaar kunnen dat u dat u nog €1500 inruilwaarde voor uw sloopauto krijgt. Lees verder om te ontdekken hoe wij te werk gaan.

Groot netwerk van autobedrijven

Als u wilt weten wat de waarde van uw sloopauto is, dan kun u natuurlijk diverse autobedrijven vragen wat zij bereid zijn te geven voor uw auto. Dat is echter een tijdrovende klus en ook nog eens volledig overbodig. Bij Nationale Auto Taxatie werken wij met een groot netwerk van autobedrijven. Dit betekent dat wij uw sloopauto in één keer binnen een groot netwerk van autobedrijven kunnen aanbieden. En niet – zoals u – elk autobedrijf individueel hoeven te benaderen om de waarde van uw auto te bepalen en te bekijken waar u de beste deal krijgt. Dat neemt u dus een heleboel werk uit handen en zo weet u zeker dat u de beste inruilwaarde voor uw sloopauto krijgt. U zult tenslotte maar met een handjevol autobedrijven in de buurt bellen om de waarde van uw auto te bepalen, terwijl wij landelijk contacten hebben.

Ontdek de waarde van uw sloopauto

Bel 06 39844160 en informeer naar de waarde van uw auto. Of vul direct online het aanvraagformulier in.

Geld voor uw sloopauto

Nationale Auto Taxatie biedt geld voor uw sloopauto. Omdat we deel uitmaken van een groot netwerk van autobedrijven, zijn we voortdurend op zoek naar sloopauto’s. Ongeacht merk, type, ouderdom, kilometerstand, wel of geen APK of schade: elke sloopauto is van waarde voor Nationale Auto Taxatie.

Inruildwaarde sloopauto

Als u de inruilwaarde van uw sloopauto wil weten, hoeft u alleen te bellen met één van onze medewerkers of online het formulier in te vullen. Op basis van onze jarenlange ervaring, kunnen wij u een indicatie geven van de waarde van uw sloopauto. Belt u dan zal onze medewerker een aantal vragen stellen om een schatting van de waarde van uw sloopauto te maken. Hierbij kunt u uiteraard denken aan vragen over het type auto en hoe oud uw auto is. Houd deze gegevens daarom bij de hand. Daarnaast zal onze medewerker vragen of uw auto beschadigingen heeft of andere noemenswaardige zaken. Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat de waarde van uw sloopauto al tijdens dit gesprek vast te stellen. Als u akkoord gaat met het vastgestelde bedrag, dan kan de auto binnen 24 uur bij u thuis opgehaald worden. Op het moment dat u de sleutel van uw auto aan ons overhandigt, krijg u de waarde van uw sloopauto uitbetaald. Dit kan zowel contant als via een digitale overboeking. Het kan voorkomen dat onze medewerkers niet meteen telefonisch kunnen aangeven wat de waarde van uw schadeauto zal zijn. Dit wordt dan bepaald nadat uw auto gezien is. Gaat u vervolgens akkoord, dan kan krijgt u het bedrag betaald en gaat uw auto naar de sloop.

Vrijwaringsbewijs

Naast dat u van ons de waarde van uw sloopauto uitbetaald krijgt, krijgt u op het moment dat u uw autosleutel afgeeft ook het zogenaamde vrijwaringsbewijs. Dit is een officieel document waarmee u wordt vrijgesteld van onder andere uw autoverzekering, wegenbelasting en jaarlijkse APK. Naast dat u dus de waarde van uw sloopauto krijgt, bespaart u vanaf het moment dat u uw sloopauto aan ons verkoopt ook nog eens een heleboel geld. Per direct. Wilt u ook ontdekken wat de waarde van uw sloopauto is? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via 06 39844160 of 06 53265116 of vul online het formulier in. U ontvangt dan vrijblijvend een bod.

Hoe het werkt

Waarde sloopauto
1. Vul uw kenteken en contact informatie in

 

Waarde sloopauto
2. Wij doen u een eerlijk bod

 

Waarde sloopauto
3. U ontvangt het geld

Snel

snel_wit1

Betrouwbaar

thumbs_up

Door heel Nederland

doorheelnederland_wit1

De beste deal

check_wit1

Direct een vrijblijvend bod

Hebben we een deal, dan kunt u binnen 24 uur de waarde van uw auto in handen hebben. We halen uw auto kosteloos waar ook in Nederland op, rekenen direct met u af en overhandigen het officiële vrijwaringbewijs. En daarmee behoren de hoge kosten van verzekering, wegenbelasting en jaarlijkse APK tot het verleden. Ook al is uw auto rijp voor de sloop, uw sloop auto kan zomaar een hoge waarde hebben! Nationale Auto Taxatie doet biedingen tot maar liefst 1500 euro. Afhankelijk van uw auto kunt u dus op korte termijn over contant geld beschikken.

Sloopauto

Auto slopenUw sloopauto verkopen

Heeft u een sloopauto staan? Wij nemen graag de sloopauto van u over. Ontdek wat de waarde is van uw sloopauto en verkoop uw auto aan Nationale Auto Taxatie.

Waarde sloopauto

 

 

 

 

 

Lees ook:

Autonieuws

© 2017 Nationale Auto Taxatie

Contact

Adres:
Chromiumweg 9
3812 NL Amersfoort

E-mail:
Neem contact op

Telefoon:
06 53265116
Facebook Nationale Auto Taxatie