Sloopauto verkopen

  • Ontvang direct een vrijblijvend bod
  • Wij halen de auto op
  • Ontvang geld voor uw sloopauto

De waarde van je sloopauto

Heb je een sloopauto die je geen dag langer ongebruikt voor de deur wilt laten staan? Of wil je gewoon de waarde van je sloopauto weten? Dan ben je bij Nationale Auto Taxatie aan het goede adres. Want wij berekenen de waarde van je sloopauto binnen 24 uur en komen je sloopauto vaak al de volgende dag ophalen.

Ook geven wij direct geld voor je sloopauto. Ongeacht het merk van uw sloopauto, het type, leeftijd, tellerstand, schade, of dat de auto nog APK gekeurd is.

Want bij ons Nationale Auto Taxatie heeft iedere auto waard ongeacht de staat. De waarde van een sloopauto loopt zelfs nog wel eens op tot een € 1.500,= !

Goed geld voor je sloopauto !

Nationale Auto Taxatie biedt goed geld voor je sloopauto. Omdat we dagelijks veel sloopauto in- en verkopen, zijn we voortdurend op zoek nieuwe sloopauto’s. Ongeacht merk, type, leeftijd, kilometerstand, wel of geen APK of schade. Elke sloopauto is van waarde voor Nationale Auto Taxatie.

De inruilwaarde van je sloopauto

Als je de de inruilwaarde van je sloopauto wilt weten, neem dan gelijk contact op met met één van onze medewerkers of vul online de taxatieformulier in. Op basis van onze jarenlange ervaring, kunnen wij je een gratis taxatie bieden voor de waarde van je sloopauto.

Als je belt zal één van onze vakkundige medewerkers een aantal vragen stellen om een globale inschatting van de waarde van uw sloopauto te kunnen maken.

Als je belt, houd dan het kentekenbewijs bij de hand. Want de vragen die we stellen zijn daarop vaak terug te vinden. Ook zal er worden gevraagd naar zaken die niet op het kentekenbewijs zijn terug te vinden. Zoals bijvoorbeeld of de auto beschadigingen heeft of andere noemenswaardige zaken die waardebepalend zijn.

Over het algemeen zijn onze medewerkers goed in staat de waarde van je sloopauto al tijdens dit gesprek in te schatten. Als je accoord gaat met het genoemde bedrag, dan kan de auto al binnen 24 uur bij je thuis opgehaald worden.

Op het moment dat je de autosleutels aan onze chauffeur overhandigt, krijg je het afgesproken direct uitbetaald. Dit kan zowel contant als via een digitale overboeking.

Het kan voorkomen dat onze medewerkers niet meteen telefonisch kunnen aangeven wat de waarde van je sloopauto is. Dit wordt dan bepaald nadat uw auto ook is gezien.

Ga je dan vervolgens akkoord met de verkoopprijs , dan kan krijg je het afgesproken bedrag uitbetaald.

Vrijwaringsbewijs

Naast dat je van ons de betaling hebt ontvangen en de autosleutels zijn afgegeven, krijg je op het moment het zogenaamde vrijwaringsbewijs. Dit is een officieel document waarmee je wordt vrijgesteld van alle aansprakelijkheid voor onder andere de  autoverzekering, wegenbelasting en de jaarlijkse APK.

Sloopauto

Verkoop vandaag nog je sloopauto

Sloopauto verkopen

Heeft je een sloopauto, dan nemen wij die graag van je over. Ontdek wat de waarde is van je sloopauto en maak gelijk een afspraak met Nationale Auto Taxatie !

Lees ook:

Autonieuws

Snel

snel_wit1

Betrouwbaar

thumbs_up

Door heel Nederland

doorheelnederland_wit1

De beste deal

check_wit1

Direct een vrijblijvend bod

Hebben we een deal, dan kun je binnen 24 uur de waarde van je auto in handen hebben. Ook halen we je auto kosteloos op waar ook in Nederland! Dan rekenen we ook direct met je  af en krijg jij ook het officiële vrijwaringsbewijs.

Vanaf dat moment behoren de hoge kosten voor verzekering, wegenbelasting en jaarlijkse APK ook gelijk tot het verleden.

Ook al is je auto rijp voor de sloop, je sloopauto kan toch veel meer waard zijn dan je zou denken!

Nationale Auto Taxatie doet zelfs biedingen op een sloopauto tot maar liefst € 1.500,= als het gaat om de luxere automerken.

stilstaande auto verkopen

Auto verkopen? Regel een vrijwaringsbewijs

Wilt u uw auto verkopen? Bij de verkoop van uw auto komen een hoop belangrijke zaken en documenten om de hoek kijken. Denk hierbij aan een Kentekenbewijs, de overdracht van de sleutels en het laatste APK-rapport. Er is één heel belangrijk document voor u, en dat is het vrijwaringsbewijs.   Het vrijwaringsbewijs: een juridisch document…

Tweedehands auto in 2017

Tweedehands auto’s zeer populair

Er worden weinig gloednieuwe personenauto’s gekocht in Nederland. Met name tweedehandsauto’s zijn de afgelopen jaren in de trek, zo blijkt uit onderzoek van ING Economisch Bureau. In dit artikel volgen verschillende zichtbare trends in de wereld van tweedehands auto’s in 2017.   De Nederlandse auto wordt steeds ouder Mensen kopen steeds vaker een tweedehands auto.…

tweedehands auto verkopen

Eenvoudig uw tweedehands auto verkopen

U heeft uw auto op Marktplaats gezet met een wervende advertentie, maar toch blijft de verkoop muisstil. Is het een herkenbaar geschetst scenario voor u? Dan vraagt u zich vast af hoe u nu eenvoudig uw tweedehands auto verkopen kunt, maar gelukkig is er een makkelijk alternatief. Breng uw auto naar de autosloop. Dan bent…

© 2020 Nationale Auto Taxatie

Contact

Adres:
Chromiumweg 9
3812 NL Amersfoort

Stuur via deze link een mail

Telefoon: 06 53265116
Facebook Nationale Auto Taxatie