Gratis je auto laten taxeren !

  • Online auto taxatie
  • Drie eenvoudige stappen
  • Eerlijk bod

Je auto laten taxeren

Ben je van plan je auto in te ruilen of te verkopen, laat dan eerst je auto taxeren! De waardebepaling van uw auto is namelijk een belangrijke eerste stap in het verkoopproces.

Door je auto te laten taxeren krijg je een goede indicatie wat je auto precies waard is. De  taxtatie van een auto kun je natuurlijk beste overlaten aan ervaren autospecialisten.

Nationale Auto Taxatie heeft jarenlange ervaring met het taxeren van auto's en berekent snel en betrouwbaar de waarde van je auto.

Auto taxatie tool

De online formulier op onze website bied je de mogelijkheid om met drie eenvoudige stappen de waarde van je auto te taxeren. Nadat je het online formulier het ingestuurd, krijg je van ons binnen 24 uur een betrouwbare en realistische waardebepaling.

TAXATIE

Auto taxeren

Gratis je auto laten taxeren

Het online formulier invullen kost je een paar minuten, en binnen 24 uur weet je precies wat jouw auto waard is !

1. Vul de gegevens van je auto in op een simpel formulier

notes_wit

2. Wij laten je binnen 24 uur gratis de actuele martkwaarde weten

auto_wit1

3. Je weet na taxatie nu precies de juiste prijs voor je auto

euro_wit1

Telefonisch contact

Het is ook mogelijk om telefonisch je auto te laten taxeren. Bij onze online tool houden wij rekening met de standaardmodellen van je. Wanneer er extra onderdelen aan je auto zijn toegevoegd wordt dit niet meegenomen in de online kentekencheck. Het is dus mogelijk dat de waarde van je auto nog hoger uitvalt dan wanneer je via de telefoon de auto laat taxeren.

Auto verkopen

Wanneer je de auto heeft laten taxeren, kunt u de auto ook gelijk aan ons verkopen. Dat scheelt veel gedoe aan de deur over de prijs en je hoeft dan ook geen advertenties op te geven bij allerlei online autosites.

Ook profiteer je dan gelijk van onze gratis haal- en brengservice. Nationale Auto Taxatie opereert landelijk en is daardoor altijd in de buurt.

Mocht je gelijk willen verkopen, dan wordt de betaling direct geregeld als de auto wordt opgehaald. Op deze manier hoeft u dan ook niet op het geld te wachten !

Werkwijze

Vul online het formulier in of bel met 0653265116 en vertel dat je een auto hebt waar je een taxatie bod op wilt hebben. Onze medewerker vraagt wat voor auto het is en in welke staat deze verkeert. Meestal krijg je vrijwel direct te horen wat de marktprijs is voor je auto. In sommige gevallen wordt de waarde bepaald als we de auto hebben gezien.

  1. We maken een afspraak voor het ophalen of afleveren van de auto. Als je hem nog kunt brengen regelen wij het vervoer naar huis met openbaar vervoer.
  2. Het afgesproken bedrag wordt direct uitbetaald of met een telefonisch overgeboekt. dan is het even wachten op de bevestiging dat de bank het bedrag heeft ontvangen.
  3. U ontvangt van ons een vrijwaringsbewijs van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Vanaf dat moment niet langer aansprakelijk voor het betalen van wegenbelasting, verzekeringspremie en schadekosten.
  4. Je hebt je auto verkocht bijna zonder enige moeite !

Nationale Auto Taxatie

Nationale Auto Taxatie bestaat uit een team van ervaren autospecialisten. Door onze ervaring bent je verzekerd van een betrouwbaar bod voor je auto. Of het nu om een goed werkende auto, schade- of sloopauto gaat, bij Nationale Auto Taxatie taxeert en koopt je je auto altijd en voor een eerlijke prijs Dat voorkomt vaak veel geleur aan deur !

stilstaande auto verkopen

Auto verkopen? Regel een vrijwaringsbewijs

Wilt u uw auto verkopen? Bij de verkoop van uw auto komen een hoop belangrijke zaken en documenten om de hoek kijken. Denk hierbij aan een Kentekenbewijs, de overdracht van de sleutels en het laatste APK-rapport. Er is één heel belangrijk document voor u, en dat is het vrijwaringsbewijs.   Het vrijwaringsbewijs: een juridisch document…

Tweedehands auto in 2017

Tweedehands auto’s zeer populair

Er worden weinig gloednieuwe personenauto’s gekocht in Nederland. Met name tweedehandsauto’s zijn de afgelopen jaren in de trek, zo blijkt uit onderzoek van ING Economisch Bureau. In dit artikel volgen verschillende zichtbare trends in de wereld van tweedehands auto’s in 2017.   De Nederlandse auto wordt steeds ouder Mensen kopen steeds vaker een tweedehands auto.…

tweedehands auto verkopen

Eenvoudig uw tweedehands auto verkopen

U heeft uw auto op Marktplaats gezet met een wervende advertentie, maar toch blijft de verkoop muisstil. Is het een herkenbaar geschetst scenario voor u? Dan vraagt u zich vast af hoe u nu eenvoudig uw tweedehands auto verkopen kunt, maar gelukkig is er een makkelijk alternatief. Breng uw auto naar de autosloop. Dan bent…