24/7 service! Bel 06 532 65 116

Auto taxeren

  • Online auto taxatie
  • Drie eenvoudige stappen
  • Eerlijk bod

Auto taxeren

Bent u van plan uw auto in te ruilen of te verkopen? Laat dan eerst uw auto taxeren.  De waardebepaling van uw auto is namelijk een belangrijke eerste stap in dit proces.  Door uw auto te taxeren krijgt u een indicatie van wat uw auto waard is. Deze taxatie kunt u het beste overlaten aan ervaren autospecialisten. Nationale Auto Taxatie berekent snel en betrouwbaar de waarde van uw auto. Middels drie eenvoudige stappen in onze online kentekencheck weet u binnen 24 uur wat uw auto waard is.

Auto taxatie tool

De online kentekencheck op onze website biedt u de mogelijkheid binnen drie eenvoudig stappen uw auto te taxeren. U krijgt van ons binnen 24 uur een betrouwbaar en realistisch bod. Maar hoe gaat dit dan precies in zijn werk?

Via de online kenteken check vult u in de eerste stap het kenteken in van de auto die u wilt inruilen of verkopen. Wanneer u dit heeft gedaan laat u het kenteken checken en gaat u vervolgens naar de volgende stap. In de tweede stap vindt u gegevens over uw auto. Het merk, model en het bouwjaar van de auto staat voor u ingevuld. Ook staat hier wat voor type auto u heeft. Als de gegevens kloppen vult u ter aanvulling de kilometerstand van uw auto in. De kilometerstand is een belangrijk onderdeel in de waardebepaling van uw auto. In de derde en tevens laatste stap vult u uw gegevens in, zoals een geldig e-mailadres. Per mail ontvangt u vervolgens de prijs die wij voor uw auto bieden. Op deze manier laat u eenvoudig uw auto taxeren bij Nationale Auto Taxatie. U hoeft uw huis niet uit en u krijgt eenvoudig een idee van wat uw auto waard is. Bent u tevreden met de waarde van uw auto? Dan raden wij u aan uw auto ook bij Nationale Auto Taxatie te verkopen. Dit scheelt u onderhandelingen en tevens bent u snel van uw auto af.

 

Voordelen online auto taxeren

Online uw auto taxeren heeft een aantal voordelen.

  • U krijgt snel een indicatie voor welk bedrag u uw auto kunt verkopen. Of wat voor bedrag u voor uw auto krijgt wanneer u deze inruilt. Binnen enkele minuten heeft u de online kenteken check ingevuld.
  • Het kost u weinig inspanning. Thuis achter de computer krijgt u snel een bod voor uw auto, u hoeft de deur niet uit.

Hoe het werkt

Waarde sloopauto
1. Vul uw kenteken en contact informatie in

 

Waarde sloopauto
2. Wij doen u een eerlijk bod

 

Waarde sloopauto
3. U ontvangt het geld

1. Laat uw auto gratis taxeren

notes_wit

Vul uw kenteken en uw
contact informatie in

2. Wij komen de auto ophalen

auto_wit1

Aan de hand van de autogegevens doen wij u een eerlijk bod en halen de auto op

3. U krijgt direct geld

euro_wit1

De betaling zal op een door u gewenste manier plaatsvinden

Telefonisch contact

Het is ook mogelijk om telefonisch uw auto te laten taxeren. Bij onze online tool houden wij rekening met de standaardmodellen van uw auto. Wanneer u extra onderdelen aan uw auto heeft toegevoegd wordt dit niet meegenomen in de online kentekencheck. Het is dus mogelijk dat de waarde van uw auto nog hoger uitvalt als u via de telefoon uw auto laat taxeren.

Auto verkopen

Wanneer u uw auto heeft laten taxeren bij Nationale Auto Taxatie verkoopt u eenvoudig de auto meteen aan ons. Uw auto meteen verkopen scheelt een hoop gedoe met onderhandelen over de prijs. Ook profiteert u hierbij van onze gratis haal- en brengservice. Nationale Auto Taxatie opereert landelijk en is daardoor altijd in de buurt. Het bedrag dat uit de online auto taxatie naar voren is gekomen voor uw auto is het bedrag dat direct wordt uitgekeerd wanneer uw auto wordt opgehaald. Op deze manier hoeft u niet op het geld te wachten.

Werkwijze

U vult online het formulier in of belt met 06 39844160 of 06 53265116 en meldt dat u een auto heeft waar u van af wilt. Onze medewerker vraagt wat voor auto het is en in welke staat hij verkeert. Meestal krijgt u dan meteen te horen wat de prijs is voor uw auto. In sommige gevallen wordt de waarde bepaald als we de auto hebben gezien.

  1. We maken een afspraak voor het ophalen of afleveren van de auto. Als u hem nog kunt brengen regelen wij uw vervoer naar huis met openbaar vervoer.
  2. Het afgesproken bedrag wordt direct aan u uitbetaald of met een telefonische overboeking overgeboekt. U wacht tot u de bevestiging van de bank heeft ontvangen dat het bedrag is bijgeschreven.
  3. U ontvangt van ons een vrijwaringsbewijs van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Vanaf dat moment bent u met dat vrijwaringsbewijs gevrijwaard van wegenbelasting, verzekeringspremie en schade.
  4. Uw auto wordt door ons aangeboden binnen het netwerk. Zowel sloperijen als garages kunnen uw auto bij ons ophalen.
  5. U bent van uw auto af en u heeft een keurige prijs ontvangen, zonder enige moeite!

Nationale Auto Taxatie

Nationale Auto Taxatie bestaat uit een team van ervaren autospecialisten. Door onze ervaring bent u verzekerd van een betrouwbaar bod voor uw auto. Of het nu om een goed werkende auto, schade- of sloopauto gaat, bij Nationale Auto Taxatie verkoopt u uw auto altijd voor een eerlijke prijs.

Auto taxatie

Auto taxerenAuto verkopen?

Bij Nationale Auto Taxatie ontdekt u snel de waarde van uw auto. Bent u tevreden met ons bod? Dan verkoopt u uw auto aan ons.

taxatie auto

 

 

 

 

 

Lees ook: 

Auto verkopen blogs