24/7 service! Bel 06 532 65 116

Over Nationale Auto Taxatie

Wie wij zijn

Nationale Auto Taxatie is een initiatief van een aantal autobedrijven die zagen dat het voor veel mensen moeilijk is om hun auto weg te doen, omdat het nogal veel werk is en het vaak lang duurt voordat je een acceptabele prijs voor uw auto krijgt. Nationale Auto Taxatie beschikt over een uitgebreid netwerk van autobedrijven en sloperijen waar uw auto altijd zijn weg vindt. Hiermee kunnen we u het werk uit handen nemen en loopt u geen risico.

Kies voor Nationale Auto Taxatie!

  • Snelle taxatie
  • Wij halen uw auto op
  • Meer geld voor uw auto
  • Directe betaling
  • Deskundig
  • Wij kopen elke type en merk auto
  • Milieuvriendelijk
  • Groot netwerk van autobedrijven en autosloperijen

Snel

snel_wit1

Betrouwbaar

thumbs_up

Door heel Nederland

doorheelnederland_wit1

De beste deal

check_wit1

Wat wij doen

Bij Nationale Auto Taxatie kunt u uw auto verkopen. Ongeacht het merk en de status van de auto. Online of telefonisch kunt u uw auto laten taxeren. Wij doen u een bod en gaat u akkoord met het bod, dan komen wij langs om de auto op te halen. Wij overhandigen het vrijwaringsbewijs en zorgen ervoor dat de schade auto op een milieuvriendelijke wijze gesloopt wordt. De auto onderdelen worden zoveel mogelijk gerecycled.

Sloopauto's

Heeft u een auto voor de deur staan die het niet meer doet? Laat hem dan kosteloos ophalen door Nationale Auto Taxatie! Neem contact met ons op of vul online het formulier in. Meestal ontvangt u binnen 24 uur een bod van ons. Wij kunnen de sloopauto door heel Nederland voor u ophalen en u ontvangt direct het geld. Wilt u de auto zelf komen brengen, dan krijgt u van ons een lekker kopje koffie en vergoeden wij de kosten van het openbaar vervoer voor u. De waarde van uw auto kan wel oplopen tot €1500!

Auto verkopen

Wilt u uw auto verkopen? Laat uw auto dan door Nationale Auto Taxatie opkopen. Wij hebben een groot netwerk aan autobedrijven waar we uw auto kunnen voorleggen. Op deze manier heeft u meer kans op een hoger bod. Gaat u akkoord, dan komen wij de auto halen. U ontvangt het geld en vrijwaringsbewijs van de auto.

Adres

Chromiumweg 9
3812 NL Amersfoort
Openingstijden

Openingstijden

Ma: 10.00 uur-18.00 uur
Di: 10.00 uur-18.00 uur
Wo: 10.00 uur-18.00 uur
Do: 10.00 uur-18.00 uur
Vr: 10.00 uur-18.00 uur
Za: 10.00 uur-18.00 uur
Zo: Zie speciale openingstijden

© 2017 Nationale Auto Taxatie

Contact

Adres:
Chromiumweg 9
3812 NL Amersfoort

E-mail:
Neem contact op

Telefoon:
06 53265116
Facebook Nationale Auto Taxatie