Snel je schadeauto verkopen?

 • Snel en gemakkelijk
 • Zoveel mogelijk auto onderdelen worden gerecycled
 • Groot netwerk van autosloperijen

Snel je schadeauto verkopen

Heb je een flinke schade aan je auto en zijn de kosten van een reparatie hoger dan de waarde van het voertuig? Wil je direct geld voor je schadeauto zodat je snel weer ene nieuwe bolide kunt kopen?

Neem dan vandaag nog contact op met het deskundige inkoopteam van Nationale Auto Taxatie.

Bij ons kun je 24 uur per dag en zeven dagen per week terecht voor het verkopen van je schadeauto. Nationale Auto Taxatie regelt ook de afhandeling van je schadeauto en bijna alle verkopen worden één dag afgehandeld.

Het enige wat je hoeft te doen is even contact met ons opnemen, en dan regelen wij de rest!

In dit artikel lees je over wat nou precies een schadeauto is. Ook praten we je graag even bij over de werkwijze van Nationale Auto Taxatie en ontdek hoe gemakkelijk en snel je een schadeauto kan verkopen.

Wat is precies een schadeauto ?

Je spreekt van een schadeauto als de auto in het verleden schade heeft gehad. Dit hoeft uiteraard niet direct te betekenen dat je auto helemaal totall loss is geweest.

Wil je een schadeauto verkopen? Dan is het in eerste instantie belangrijk er achter te komen of je auto ook echt wel een schadeauto is.

Want als de dagwaarde hoger is dan de schade- of reparatiekosten, dan is je auto geen schadeauto maar is deze na reparatie nog te verkopen als occasion.

Bij Nationale Auto Taxatie kun je met verschillende soorten schadeauto’s terecht. De meest voorkomende schades vind je hier:

 • Spiegelschade
 • Koplamp schade
 • Lakschade
 • Versnellingsbak schade
 • Motorschade
 • Bumperschade
 • Hagelschade
 • Velgenschade

Vul online het formulier in en ontdek in drie simpele stappen hoeveel jouw schadeauto waard is !

schadeauto taxerenGeld voor sloopauto

Gelijk geld voor je schadeauto

Nationale Auto Taxatie biedt contant geld voor uw schadeauto. Omdat dagelijks schadeauto's in-, en verkopen, zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe schadeauto’s. Ongeacht merk, type, ouderdom, kilometerstand, wel of geen APK, want elke schadeauto is van waarde voor Nationale Auto Taxatie !

Inkoop van schadeauto's

Heeft je auto een flinke schade opgelopen? Dan heb je waarschijnlijk al bij verschillende schadebedrijven geïnformeerd over de kosten van een reparatie. Maar, als de conclusie is dat de schade aan uw auto hoger uitvalt dan de dagwaarde, dan raden wij u aan uw schadeauto te verkopen.

Waarde schadeauto berekenen

De waarde van je schadeauto bereken je eenvoudig door het invullen van het taxatieformulier op deze website. Zo kunnen wij aan de hand van het kenteken, de kilometerstand restwaarde van de auto berekenen. Vervolgens krijg je van ons een bericht met een taxatieprijs.

Nationale Auto Taxatie neemt alle zorgen uit handen rondom de verkoop van je schadeauto.

In de meeste gevallen kan de waardebepaling van de schadeauto direct tijdens het telefoongesprek. Het kan echter voorkomen dat onze medewerker tijdens het telefoongesprek de waarde van uw auto niet goed kan inschatten. In die gevallen zal dit pas gebeuren op het moment dat wij de auto hebben gezien. De waarde voor uw schadeauto kan oplopen van €50 tot €1500. In sommige gevallen zelfs meer.

Voordelen

Het verkopen van uw schade auto aan Nationale Auto Taxatie biedt u de volgende voordelen:

schade auto verkopenGarantie tot verkoop

schade auto verkopenGratis ophaaldienst door heel Nederland
schade auto verkopenDirecte betaling
schade auto verkopenGelijk een vrijwaringbewijs (RDW)

schade auto verkopenAanbod schade auto aan autosloperij

Schade auto

Autoschades

Snel je schadeauto verkopen

Als je auto een flinke schade heeft opgelopen, dan wil je die zo snel mogelijk verkopen voor een prima prijs. Bij Nationale Auto Taxatie ontdek je snel de waarde van je schadeauto. Ben je tevreden met ons bod, dan zouden we je schadeauto zomaar eens kunnen kopen !Click hier voor een gratis taxatie van je schadeauto

stilstaande auto verkopen

Auto verkopen? Regel een vrijwaringsbewijs

Wilt u uw auto verkopen? Bij de verkoop van uw auto komen een hoop belangrijke zaken en documenten om de hoek kijken. Denk hierbij aan een Kentekenbewijs, de overdracht van de sleutels en het laatste APK-rapport. Er is één heel belangrijk document voor u, en dat is het vrijwaringsbewijs.   Het vrijwaringsbewijs: een juridisch document…

Tweedehands auto in 2017

Tweedehands auto’s zeer populair

Er worden weinig gloednieuwe personenauto’s gekocht in Nederland. Met name tweedehandsauto’s zijn de afgelopen jaren in de trek, zo blijkt uit onderzoek van ING Economisch Bureau. In dit artikel volgen verschillende zichtbare trends in de wereld van tweedehands auto’s in 2017.   De Nederlandse auto wordt steeds ouder Mensen kopen steeds vaker een tweedehands auto.…

tweedehands auto verkopen

Eenvoudig uw tweedehands auto verkopen

U heeft uw auto op Marktplaats gezet met een wervende advertentie, maar toch blijft de verkoop muisstil. Is het een herkenbaar geschetst scenario voor u? Dan vraagt u zich vast af hoe u nu eenvoudig uw tweedehands auto verkopen kunt, maar gelukkig is er een makkelijk alternatief. Breng uw auto naar de autosloop. Dan bent…

© 2020 Nationale Auto Taxatie

Contact

Adres:
Chromiumweg 9
3812 NL Amersfoort

Stuur via deze link een mail

Telefoon: 06 53265116
Facebook Nationale Auto Taxatie