24/7 service! Bel 06 532 65 116

Schadeauto verkopen

 • Snel en gemakkelijk
 • Zoveel mogelijk auto onderdelen worden gerycled
 • Groot netwerk van autosloperijen

Uw schadeauto verkopen

Verkoop uw schadeauto

Heeft u flinke schade aan uw auto en zijn de kosten van een reparatie hoger dan de waarde van uw voertuig? Wilt u geld voor uw schadeauto zodat u daarmee een nieuwe bolide kunt kopen? Of wilt u om een andere reden uw schadeauto verkopen, dan zit u bij Nationale Auto Taxatie aan het goede adres.

Bij ons kunt 24 uur per dag en zeven dagen per week terecht voor het verkopen van uw schadeauto. Nationale Auto Taxatie regelt de afhandeling van uw schadeauto in tachtig procent van de gevallen binnen één dag. Het enige wat u hoeft te doen is aan te geven dat u uw schadeauto wilt verkopen.

In dit artikel leest u meer over wat een schadeauto precies is, vertellen wij wat over de werkwijze van Nationale Auto Taxatie en ontdekt u hoe u gemakkelijk en snel uw schadeauto kan verkopen. 

Wat is een schadeauto?

U spreekt van een schadeauto als uw auto in het verleden schade heeft gehad. Dit hoeft niet direct te betekenen dat uw auto total loss is geweest. Kleine schades aan een auto zien wij net zo goed als een schade auto. Deze schadeauto’s kunnen vaak nog jaren lange mee. Wilt u uw schadeauto verkopen? Dan is het in eerste instantie belangrijk er achter te komen of uw auto een schadeauto is. Is de dagwaarde hoger dan de schadekosten van de reparatiekosten? Dan is uw auto geen schadeauto maar kunt u alsnog uw auto als occasion aan ons verkopen.

Bij Nationale Auto Taxatie kunt u met verschillende soorten schadeauto’s terecht. De meest voorkomende schadeauto’s vindt u hier:

 • Spiegelschade
 • Koplamp schade
 • Lakschade
 • Versnellingsbak schade
 • Motorschade
 • Bumperschade
 • Hagelschade
 • Velgenschade

Vul online het formulier in of bel 06 39844160 en ontdek hoeveel geld uw sloopauto waard is!

Schade auto verkopen

Waarde schadeauto

Snel en eenvoudig uw schadeauto verkopen bij Nationale Auto Taxatie? Bereken nu de waarde van uw auto en verkoop uw schadeauto vandaag nog!

Schadeauto inkoop

Heeft uw auto flinke schade opgelopen? Waarschijnlijk heeft u voor eventuele reparatie al bij verschillende bedrijven geïnformeerd over de kosten van een reparatie. Wanneer de schade van uw auto hoger is dan wat je schadeauto waard is raden wij u aan uw schadeauto te verkopen.

 

Waarde schadeauto berekenen 

De waarde van uw schadeauto berekent u eenvoudig met de kentekencheck op onze website. Met deze kenteken check berekenen we aan de hand van uw kenteken en de kilometerstand van de auto de dagwaarde van uw auto. Vervolgens krijgt u van ons een mail met daarin de berekende waarde. Is de dagwaarde van uw auto lager dan de reparatiekosten? Dan kunt u eenvoudig en snel uw schadeauto verkopen bij Nationale Auto Taxatie.

U kunt Nationale Auto Taxatie het beste zien als een ontzorger als het aankomt op het verkopen van uw sloopauto. Op het moment dat u het besluit heeft genomen dat u niet langer wilt blijven rondrijden in uw voertuig vanwege een flinke schade, kunt u naast de waarde van uw schadeauto op onze website berekenen ook een van onze medewerkers bellen om uw schadeauto te verkopen. Deze zal tijdens dit gesprek onder andere vragen wat voor type auto u wilt verkopen en wat het probleem met het voertuig is. We willen dit graag weten voordat u uw sloopauto of schadeauto aan ons verkoopt.

 

Nationale Auto Taxatie neemt al uw zorgen uit handen rondom de verkoop van uw schadeauto.

In de meeste gevallen kan de waardebepaling van de schadeauto direct tijdens het telefoongesprek. Het kan echter voorkomen dat onze medewerker tijdens het telefoongesprek de waarde van uw auto niet goed kan inschatten. In die gevallen zal dit pas gebeuren op het moment dat wij de auto hebben gezien. De waarde voor uw schadeauto kan oplopen van €50 tot €1500. In sommige gevallen zelfs meer.

Voordelen

Het verkopen van uw schade auto aan Nationale Auto Taxatie biedt u de volgende voordelen:

schade auto verkopenGarantie tot verkoop

schade auto verkopenGratis ophaaldienst door heel Nederland
schade auto verkopenDirecte betaling
schade auto verkopenGelijk een vrijwaringbewijs (RDW)

schade auto verkopenAanbod schade auto aan autosloperij

Geld voor uw schadeauto

Nationale Auto Taxatie biedt contant geld voor uw schadeauto. Omdat we deel uitmaken van een groot netwerk van autobedrijven, zijn we voortdurend op zoek naar schadeauto’s. Ongeacht merk, type, ouderdom, kilometerstand, wel of geen APK: elke schadeauto is van waarde voor Nationale Auto Taxatie.

Nationale Auto Taxatie brengt de auto naar de sloop

Wanneer u ons belt spreekt één van onze medewerkers tijdens het gesprek een datum af waarop wij uw schadeauto komen ophalen. Onze chauffeur komt uw auto bij u thuis, op kantoor of op een andere gewenste locatie ophalen. Op het moment dat u ons de autosleutels overhandigt, wordt ook meteen de afgesproken waarde voor uw auto betaald. Dit kan contant, maar ook via een telefonische overboeking naar uw rekening. U hoeft dus niet lang op uw geld te wachten.

 

Vrijwaringsbewijs

Van onze chauffeur ontvangt u ook een vrijwaringsbewijs van de Rijksdienst voor het wegverkeer (RDW). Dit betekent dat u vanaf dat moment bent vrijgesteld van wegenbelasting, verzekeringspremie en eventuele schade die met uw voertuig worden veroorzaakt. Mocht het nog mogelijk zijn om zelf met uw auto naar één van onze sloperijen te rijden, dan krijgt u dit vrijwaringsbewijs ter plaatse. Als u zelf naar één van onze sloperijen rijdt met uw schadeauto, dan regelen wij dat u daarna ook weer thuiskomt.

 

Ontzorgen 

Vanaf het moment dat u uw autosleutels aan Nationale Auto Taxatie heeft overgedragen hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de verkoop van uw schadeauto. U bent niet meer verantwoordelijk voor enige afhandeling en kunt u gaan richten op het uitzoeken van een nieuwe auto. Achter de schermen bekijkt het team van Nationale Auto Taxatie welke onderdelen wij uit uw auto kunnen recyclen. We proberen zo veel mogelijk onderdelen van uw schadeauto te hergebruiken.

 

Autosloperij

Na de verkoop van uw schadeauto, bieden wij uw schadeauto aan bij de diverse sloperijen die bij ons aangesloten zijn. Zij verwerken uw auto. Dat is exact het stuk waar Nationale Auto Taxatie u ontzorgt. U hoeft niet zelf u schadeauto bij verschillende sloperijen aan te bieden om zo tot de beste prijs te komen, dat nemen wij u uit handen. U verkoopt uw auto gegarandeerd aan ons, dat levert u een marktconforme prijs op en vervolgens heeft u geen omkijken meer naar uw schadeauto. U hoeft dus niet met verschillende sloperijen te bellen om de verschillende biedingen te vergelijken terwijl uw auto voor de deur blijft staan.

Al die tijd betaalt u tenslotte wel belastingen en verzekeringen, terwijl u bij Nationale Auto Taxatie vaak al binnen 24 uur van uw auto af bent.

Hoe het werkt

Waarde schade auto
1. Vul uw kenteken en contact informatie in

 

schade auto waarde
2. Wij doen u een eerlijk bod

 

 

3. U ontvangt het geldverkopen schade auto

Schade auto

Schadeauto verkopen

Uw schadeauto verkopen

Heeft u flinke schade aan uw auto opgelopen en wilt u graag uw schadeauto verkopen? Bij Nationale Auto Taxatie ontdekt u snel de waarde van uw schadeauto. Bent u tevreden met ons bod? Dan verkoopt u uw schadeauto aan ons.

Waarde schade auto

Lees meer over onze diensten:

Review autoplatforms

© 2017 Nationale Auto Taxatie

Contact

Adres:
Chromiumweg 9
3812 NL Amersfoort

E-mail:
Neem contact op

Telefoon:
06 53265116
Facebook Nationale Auto Taxatie