24/7 service! Bel 06 532 65 116

Schadeauto taxeren

  • Snel en gemakkelijk
  • Realistisch bedrag voor uw schadeauto
  • Groot netwerk van autosloperijen

schadeauto taxerenIedere auto loopt met de jaren schade op. Dit kan grote schade zijn, maar ook kleine schade. Vaak volgt er na verloop van tijd ook de verkoop van de auto. Dan is schadeauto taxeren een belangrijke stap in dit proces. Alleen wanneer spreekt u van een schadeauto? Hoe moet u een schadeauto taxeren? En bij wie kunt u terecht?

Wat is een schadeauto?

Er wordt gesproken van een schadeauto indien uw auto schade heeft. Deze schade kan beperkt blijven tot krassen en kapot leer aan de stoelen, maar het kan ook betrekking hebben op een auto die volledig total loss is geraakt bij een verkeersongeval met letselschade. De volgende auto schades komen veel voor: spiegelschade, koplamp schade, lak schade, versnellingsbak schade, motorschade, bumperschade, hagelschade en velgenschade. Ongeacht de grootte van de schade, heeft uw auto schade, dan is het een schadeauto.

Wilt u uw schadeauto verkopen? Dan moet u goed uw schadeauto taxeren. Wat valt hoger uit; de dagwaarde of de schadekosten van de reparatiekosten? Indien de dagwaarde hoger uitvalt, betekent het dat u uw auto als occasion kunt verkopen. Bent u benieuwd naar de waarde van uw schadeauto? Laat uw auto dan eenvoudig taxeren bij Nationale Auto Taxatie.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Bereken snel en eenvoudig de waarde van uw auto met de online kentekencheck.

Waarde auto berekenen

Geld voor uw schadeauto

Nationale Auto Taxatie biedt contant geld voor uw schadeauto. Omdat we deel uitmaken van een groot netwerk van autobedrijven, zijn we voortdurend op zoek naar schadeauto’s. Ongeacht merk, type, ouderdom, kilometerstand: elke schadeauto is van waarde voor Nationale Auto Taxatie.

De werkwijze

Heeft uw auto veel schade opgelopen en valt de schade van de auto hoger uit dan de autowaarde? Dan is het raadzaam om uw auto te verkopen. De schadeauto taxeren is hetgeen wat u eerst moet doen.

Uw schadeauto taxeren doet u eenvoudig met onze kentekencheck. Deze kentekencheck berekent de kilometerstand en de dagwaarde van uw auto. Daarna krijgt u een mail met de waarde van uw schade auto. De waarde voor uw schadeauto kan oplopen van €50 tot €1500.

Hoeveel de dagwaarde van uw auto is, is afhankelijk van diverse aspecten:

  • Het totaal aantal afgelegde kilometers
  • Het bouwjaar van het voertuig
  • De staat van de auto
  • De accessoires in de auto

Schadeauto taxeren bij Nationale Auto Taxatie

U kunt snel en eenvoudig uw schadeauto berekenen bij Nationale Auto Taxatie. Het taxeren van uw schadeauto doet u door 3 stappen te doorlopen met de kentekencheck. Als eerst vult u uw kenteken in. Vervolgens moet u diverse gegevens invullen over het merk, het model, het bouwjaar, het type en de kilometerstand. Tot slot worden er nog enkele gegevens van u gevraagd, waaronder uw e-mailadres, vraagprijs, telefoonnummer en woonplaats. Heeft u deze 3 stappen doorlopen? Dan wordt u op de hoogte gebracht van de waarde van uw auto.

 

In drie eenvoudige stappen de waarde van uw auto berekenen.

 

Telefoongesprek

Ook kunt u bellen naar Nationale Auto Taxatie. In een telefoongesprek wordt dan de waarde van de schadeauto vastgelegd. Het kan voorkomen dat tijdens het telefoongesprek de waarde van uw auto niet goed ingeschat kan worden. In dit soort gevallen moet u langskomen.

Op basis van deze gegevens brengt Nationale Auto Taxatie een reëel en vrijblijvend bod uit. Zo krijgt u een eerlijke prijs voor uw schade auto. Indien u het bod aanneemt, regelen jullie de datum waarop de auto opgehaald wordt.

Schadeauto laten taxeren

Bent u benieuwd naar de waarde van uw schadeauto? Bereken dan eenvoudig en snel de waarde met onze online kentekencheck.

Review autoplatforms

© 2017 Nationale Auto Taxatie

Contact

Adres:
Chromiumweg 9
3812 NL Amersfoort

E-mail:
Neem contact op

Telefoon:
06 53265116
Facebook Nationale Auto Taxatie