24/7 service! Bel 06 532 65 116

Auto verkopen?

  • Meer geld voor uw auto
  • Wij regelen de administratie
  • De beste en eenvoudigste manier van verkopen

Uw auto verkopen

Er zijn verschillende manieren om een auto te verkopen. Zo kunt u bijvoorbeeld de auto inruilen bij een autobedrijf waar u een nieuwe auto koopt. Echter is dit niet altijd de beste optie. De autodealer zal altijd proberen om uw auto voor een zo laag mogelijk prijs over te kopen en daarbij mist u vaak ook een aantrekkelijke korting bij de aankoop van een nieuwe auto. Op deze pagina zetten we de verschillende mogelijkheden om uw auto te verkopen voor u op een rij.

Heeft u er al eens aan gedacht om uw auto te verkopen aan Nationale Auto Taxatie? Wij hebben een groot netwerk aan autobedrijven waardoor u altijd de beste prijs voor uw auto krijgt. U krijgt dus meer geld voor uw auto en de afhandeling is vaak al binnen een dag gebeurd.

Hoe het auto verkopen werkt bij Nationale Auto Taxatie

notes_wit

Laat uw auto gratis taxeren

auto_wit1

Aan de hand van de autogegevens doen wij u een bod

euro_wit1

Bij akkoord halen wij de auto op en ontvangt u het geld

Auto zelf verkopen

Uiteraard kunt u de auto zelf verkopen. Er zijn veel sites waar u online kunt adverteren. Het voordeel is dat u alles zelf in de hand heeft en dat er goed valt te onderhandelen over de prijs van de auto. Wel vergt het veel tijd, want u moet reageren op mailtjes, biedingen, telefoontjes en er zullen mensen langs willen komen om de auto te bekijken. Bovendien bestaat de kans dat er ongure types aan de deur komen. En als de auto verkocht is moet u zelf regelen dat de auto overgezet wordt.

Auto inruilen bij dealer

We hadden het er in de intro al kort over, maar als u een nieuwe auto koopt kunt u uw oude auto tegelijkertijd inruilen. Het autobedrijf zal u vertellen hoeveel zij uw auto waard vinden en deze waarde aftrekken van de prijs van de nieuwe auto. Als u uw nieuwe auto ophaalt, levert u meteen uw oude auto in en krijgt u een vrijwaringsbewijs mee. Het is een makkelijke manier om van uw auto af te komen, maar u krijgt meestal niet de beste prijs voor uw oude auto. Het autobedrijf wil namelijk zoveel mogelijk winst maken.

In consignatie

Een andere mogelijkheid om uw auto te verkopen is het in consignatie geven bij een autohandel. Dit betekent in praktijk dat zo’n autobedrijf uw auto aanbiedt. In de tussentijd kunt u gewoon blijven rijden in uw auto. Wil een potentiële koper de auto bekijken, dan rijdt u de auto naar het autobedrijf.

Dat bedrijf zal vanzelfsprekend een provisie berekenen om uw auto te verkopen. Bovendien moet u wel elke keer naar het autobedrijf rijden om de auto te brengen. Dit kan veel tijd en energie kosten.

Auto verkopen Nationale Auto Taxatie

U kunt uw auto verkopen aan Nationale Auto Taxatie. U kunt online of telefonisch een bod krijgen op uw auto. Wij hebben een groot netwerk aan autobedrijven waar we uw auto kunnen voorleggen. Op deze manier heeft u meer kans op een hoger bod. Gaat u akkoord, dan komen wij de auto ophalen en ontvangt u het geld en het vrijwaringsbewijs van de auto. Nationale Auto Taxatie regelt de afhandeling van uw auto in 80% van de gevallen binnen één dag. Zonder moeite uw auto verkopen!

Uw auto verkopen?

Laat uw auto taxeren en ontvang binnen 24 uur een bod!

Benieuwd naar onze andere diensten?

Schade auto

Waarde autoUw schadeauto verkopen

Heeft u flinke schade aan uw auto opgelopen en wilt u graag uw schadeauto verkopen? Bij Nationale Auto Taxatie ontdekt u snel de waarde van uw schadeauto. Bent u tevreden met ons bod? Dan verkoopt u uw schadeauto aan ons.

Waarde schade auto

Lees meer over onze diensten

Sloopauto

© 2017 Nationale Auto Taxatie

Contact

Adres:
Chromiumweg 9
3812 NL Amersfoort

E-mail:
Neem contact op

Telefoon:
06 53265116
Facebook Nationale Auto Taxatie