Auto verkopen?

  • Meer geld voor je auto
  • Wij regelen de administratie
  • De beste en eenvoudigste manier van verkopen

Snel je auto verkopen

Er zijn verschillende manieren om een auto te verkopen. Zo kun je bijvoorbeeld je auto inruilen bij een autobedrijf waar je een nieuwe auto koopt. Maar, is dit niet altijd de beste optie. De autodealer zal altijd proberen om je auto voor een zo laag mogelijk prijs over te kopen en daarbij mis je vaak ook een aantrekkelijke korting bij de aankoop van een nieuwe auto. Op deze pagina zetten we de verschillende mogelijkheden om je auto te verkopen voor je op een rijtje.

Hoe het auto verkopen werkt bij Nationale Auto Taxatie

notes_wit

Laat uw auto gratis taxeren

auto_wit1

Aan de hand van de autogegevens doen wij u een bod

euro_wit1

Bij akkoord halen wij de auto op en ontvangt u het geld

Je auto zelf verkopen

Uiteraard kun je de auto zelf verkopen. Er zijn veel autosites waar je online kunt adverteren. Het voordeel is dat je alles zelf in de hand heeft en dat er goed valt te onderhandelen over de prijs van de auto. Wel vergt het veel tijd, want je moet blijven reageren op mailtjes, biedingen, telefoontjes en er zullen mensen langs willen komen om de auto te bekijken. Bovendien bestaat de kans dat er ongure types aan de deur komen. En als de auto verkocht is moet je zelf regelen dat de auto overgezet wordt.

Auto inruilen bij dealer

We hadden het er in de intro al kort over, als je een nieuwe auto koopt en je oude auto gelijk inruilt. Het autobedrijf zal je dan vertellen hoeveel zij je auto waard vinden en deze waarde aftrekken van de aanschafprijs van de nieuwe auto. Als je de nieuwe auto ophaalt, lever je meteen de oude auto in en krijg je een vrijwaringsbewijs mee. Het is een makkelijke manier om van je auto af te komen, maar je krijgt meestal niet de beste prijs voor je oude auto. Het autobedrijf wil namelijk zoveel mogelijk winst maken.

Auto inruilwaarde

In consignatie je auto verkopen

Een andere mogelijkheid om je auto te verkopen is het in consignatie geven bij een autohandel. Dit betekent in praktijk dat zo’n autobedrijf je auto aanbiedt. In de tussentijd kun  je gewoon blijven rijden in je auto. Wil een potentiële koper de auto bekijken, dan rijd je de auto naar het autobedrijf.

Dat bedrijf zal vanzelfsprekend een provisie berekenen om je auto te verkopen. Bovendien moet ook elke keer naar het autobedrijf rijden om de auto te brengen. Dit kan veel tijd en energie kosten.

Auto verkopen Nationale Auto Taxatie

Je kunt je auto natuurlijk ook zonder gedoe verkopen aan Nationale Auto Taxatie. Wij hebben een groot netwerk aan autobedrijven waar we je auto kunnen voorleggen. Op deze manier heb je natuurlijk meer kans op een hoger bod. Ga je accooord, dan komen wij de auto ophalen en ontvang je het afgesproken bedrag en het vrijwaringsbewijs. Het team van Nationale Auto Taxatie regelt de afhandeling van de verkoop van w auto in bijna alle gevallen binnen één dag !

Uw auto verkopen?

Laat uw auto taxeren en ontvang binnen 24 uur een bod!

Benieuwd naar onze andere diensten?

Schade auto

Waarde autoJe schadeauto verkopen

Heeft je auto flinke schade opgelopen opgelopen, informeer dan bij Nationale Auto Taxatie naar de restwaarde

Meer over onze diensten

Sloopauto
stilstaande auto verkopen

Auto verkopen? Regel een vrijwaringsbewijs

Wilt u uw auto verkopen? Bij de verkoop van uw auto komen een hoop belangrijke zaken en documenten om de hoek kijken. Denk hierbij aan een Kentekenbewijs, de overdracht van de sleutels en het laatste APK-rapport. Er is één heel belangrijk document voor u, en dat is het vrijwaringsbewijs.   Het vrijwaringsbewijs: een juridisch document…

Tweedehands auto in 2017

Tweedehands auto’s zeer populair

Er worden weinig gloednieuwe personenauto’s gekocht in Nederland. Met name tweedehandsauto’s zijn de afgelopen jaren in de trek, zo blijkt uit onderzoek van ING Economisch Bureau. In dit artikel volgen verschillende zichtbare trends in de wereld van tweedehands auto’s in 2017.   De Nederlandse auto wordt steeds ouder Mensen kopen steeds vaker een tweedehands auto.…

tweedehands auto verkopen

Eenvoudig uw tweedehands auto verkopen

U heeft uw auto op Marktplaats gezet met een wervende advertentie, maar toch blijft de verkoop muisstil. Is het een herkenbaar geschetst scenario voor u? Dan vraagt u zich vast af hoe u nu eenvoudig uw tweedehands auto verkopen kunt, maar gelukkig is er een makkelijk alternatief. Breng uw auto naar de autosloop. Dan bent…

© 2020 Nationale Auto Taxatie

Contact

Adres:
Chromiumweg 9
3812 NL Amersfoort

Stuur via deze link een mail

Telefoon: 06 53265116
Facebook Nationale Auto Taxatie