24/7 service! Bel 06 532 65 116

Waarde auto

Door onze deskundigheid kunnen wij de
exacte waarde van uw auto bepalen

Waarde auto

De vraag “Wat is mijn auto waard?” stellen klanten regelmatig aan ons. Verwonderlijk is dit niet. Bij Nationale Auto Taxatie berekent u snel en eenvoudig de waarde van uw auto. Door onze ervaring en deskundigheid in auto’s kunt u bij ons rekenen op een eerlijke en nauwkeurige waardebepaling.  

Binnen 24 uur geven wij bij Nationale antwoord op uw vraag: “Wat is mijn auto waard?”. Deze waarde van uw auto is het bedrag dat onze organisatie voor uw voertuig over heeft. Zo weet u binnen een dag de waarde van uw auto en kunt u snel een besluit nemen over de verkoop van uw auto.

Dagwaarde auto vs. inruilwaarde auto

Opmerkelijk is dat wanneer mensen over de dagwaarde van een auto praten, ze dit regelmatig relateren aan de vragen “Hoeveel is mijn auto waard?”of “Wat is mijn auto waard?”. Dit is in eerste instantie een logische vraag bij een onderwerp als de dagwaarde van een auto. Wanneer mensen een auto willen inruilen wordt er ook gesproken over de dagwaarde van de auto. Echter zit er een verschil tussen de dagwaarde van een auto en inruilwaarde van een auto. Het is belangrijk te weten wat het verschil is.

 

Dagwaarde
De dagwaarde van een auto is simpelweg de waarde van uw auto op dit moment. Dit baseren wij op de staat van uw auto en heeft niet te maken met wat u voor uw auto zelf betaald heeft. Zaken die van belang zijn bij het bepalen van de waarde van uw auto zijn bijvoorbeeld de RDW voertuiggegevens en kilometerstand van de auto.

 

Inruilwaarde
De inruilwaarde van uw auto is de dagwaarde die wij voor uw auto geven indien u bij ons een andere occassion koopt. Wilt u een tweedehands auto bij Nationale Auto Taxatie kopen en uw oude auto inleveren? Dan kunt u bij ons de inruilwaarde van uw auto berekenen. Dit kan doormiddel van onze kentekencheck. Hierbij kijken we naar de gegevens van uw auto en bepalen we op basis daarvan de waarde van uw auto.

Zoveel is uw auto waard

Vul online het formulier in of bel 06 39844160 en ontdek hoeveel geld uw auto waard is!

Waarde auto

Snel

snel_wit1

Betrouwbaar

thumbs_up

Door heel Nederland

doorheelnederland_wit1

De beste deal

check_wit1

Auto waarde bepalen met de online kentekencheck

Wanneer u op het punt gekomen bent uw auto te verkopen wilt u natuurlijk weten wat de waarde van uw auto is. Hoeveel geld krijgt u nog voor uw auto? Om dit zo goed mogelijk te kunnen inschatten kunt u bij Nationale Auto Taxatie gemakkelijk thuis de waarde van uw auto berekenen. Dit kan door middel van onze kentekencheck. Of het nu gaat om de dagwaarde van uw auto of de inruilwaarde, met deze kentekencheck krijgt u antwoord op de vraag: “Wat is mijn auto waard?”.  Aan de hand van uw autogegevens doen wij in de meeste gevallen binnen 24 uur een eerlijk bod op uw auto. Zodra u de waarde van uw auto weet kunt u een beslissing nemen over de verkoop van uw auto.

Let wel op. De waarde van uw auto bij verkoop is niet alleen afhankelijk van de waarde die uit onze kentekencheck naar voren komt.  Wanneer u met uw auto bij de garage komt, kijken wij ook naar de staat van het interieur en of de auto goed schoon is gemaakt of niet. Na de controle van de auto en de kentekencheck bepalen we de werkelijke waarde van uw auto. Natuurlijk is de kentekencheck al een goede indicatie om de waarde van uw auto te bepalen.

Hoe het werkt

Waarde sloopauto
1. Vul uw kenteken en contact informatie in

 

Waarde sloopauto
2. Wij doen u een eerlijk bod

 

Waarde sloopauto
3. U ontvangt het geld

Ontdek de waarde van uw auto

Autowaarde bij inruil

Wanneer u al een nieuwe auto verkocht heeft dan hoeft u geen keuze meer te maken in het verkopen of toch inruilen van uw oude auto. Als u nog geen nieuwe auto heeft gekocht dat is dit wel een onderwerp om over na te denken. Besluit u bij ons uw auto in te ruilen dan krijgt u van ons een korting op de aankoopprijs van uw nieuwe auto. De inruilwaarde van uw auto wordt dan van de prijs van de nieuwe auto afgetrokken. Zo krijgt u een goede indicatie van wat u auto nog waarde is en wat u zelf moet bijleggen of misschien wel terugverdiend wanneer u uw auto verkoopt.

Bij het bepalen van de inruilwaarde van uw auto kijken we naar zaken zoals het aantal gereden kilometers, de onderhoudsstaat van de auto, het merk en type auto maar ook de zichtbare staat van de auto heeft invloed op de waarde van uw auto. Een schone en opgeruimde auto levert meer op dan een vuile auto.

Wilt u de inruilwaarde van uw auto berekenen? Dit kan gemakkelijk met onze kentekencheck.

Nationale Auto Taxatie: Simpel en makkelijk!

Het bijzondere van ons bedrijf is dat wij de spil zijn van een enorm landelijk actief netwerk van autobedrijven. Als u akkoord gaat met ons bod, kunt u de auto aan ons verkopen. Wij rekenen dan de afgesproken auto waarde aan u af en verzorgen de afhandeling. Deze werkwijze biedt voor beide partijen het gewenste gemak, want u heeft dan geen omkijken meer naar uw auto. En dat is wel zo snel en gemakkelijk!

Auto verkopen

Bent u tevreden met het bod op uw auto? Dan kunt u de auto aan ons verkopen. Bij ons kunt u 24 uur per dag terecht om uw auto te verkopen, ongeacht de dag van de week. Nationale Auto Taxatie regelt de afhandeling en in veel gevallen regelen wij dit zelfs nog dezelfde dag. Uw auto verkopen bij Nationale Auto Taxatie is gemakkelijk, snel en zonder gedoe.

Wilt u uw auto nu verkopen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers en ontdek de waarde van uw auto. Nationale Auto Taxatie is landelijk actief, dus of u uw auto wilt verkopen in Amersfoort, Amsterdam of Apeldoorn er is altijd iemand van Nationale Auto Taxatie in de buurt.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Bij Nationale Auto Taxatie berekent u eenvoudig de waarde van uw auto. In de meeste gevallen ontvangt u binnen 24 uur een bod.

Auto verkopen blogs

© 2017 Nationale Auto Taxatie

Contact

Adres:
Chromiumweg 9
3812 NL Amersfoort

E-mail:
Neem contact op

Telefoon:
06 53265116
Facebook Nationale Auto Taxatie