Uw sloopauto verkopen

  • Landelijk, dus Nationale Auto Taxatie is altijd in de buurt
  • Wij regelen de afhandeling
  • Ontvang direct een vrijblijvend bod

Sloopauto verkopen

Wilt u uw sloopauto verkopen omdat hij geen meter meer rijdt of omdat hij tijdens de laatste APK is afgekeurd? Of wilt u om een andere reden uw sloopauto verkopen? Dan kunt u terecht bij Nationale Auto Taxatie. 24 uur per dag, ongeacht de dag van de week.

Nationale Auto Taxatie neemt voor u al het werk rondom de verkoop van uw sloopauto uit handen; we komen de sloopauto bij u ophalen en regelen de afhandeling in 80% van de gevallen binnen een dag. Nationale Auto Taxatie maakt het verkopen van sloopauto's gemakkelijk en snel. 

Sloopauto

Er komt een dag dat uw auto niet meer veilig is om in te rijden. Dit kan wanneer er schade is gereden met uw auto, de auto niet meer door de keuring kwam of uw auto helemaal total loss is. Ook kan het zijn dat de reparatie van uw auto te duur is geworden. In al deze gevallen is er sprake van een sloopauto.

Een sloop auto is een auto die is afgekeurd.  U kunt er niet meer in rijden dus u wilt er van af. Een niet rijdende auto kost u namelijk ook geld. Dus hoe eerder u de auto verkoopt, hoe beter. Bij Nationale Auto Taxatie bent u hiervoor aan het goede adres. Alle merken en typen sloop auto’s kopen wij op. Nationale Auto Taxatie komt persoonlijk de auto ophalen en regelt in 80% van alle gevallen de verkoop binnen één dag. Op deze manier verkoopt u snel en makkelijk uw sloopauto voor een eerlijke prijs.

Verkoop uw sloopauto direct!

Bel vandaag nog 06 39844160 en ontdek wat uw auto waard is. Of vul direct online het aanvraagformulier in.

1. Laat uw auto gratis taxeren

notes_wit

2. Wij komen de auto ophalen

auto_wit1

3. U krijgt direct geld

euro_wit1

Nationale Auto Taxatie ontzorgt

Veel vragen heersen rondom afgeschreven of afgekeurde auto’s. Waar moet mijn sloopauto heen gebracht worden? Wie brengt mijn voertuig naar de sloop? Zitten er kosten verbonden aan het brengen van een auto naar de sloop? Wij hebben op elke vraag een antwoord.

Nationale Auto Taxatie ontzorgt u op het moment dat u uw sloopauto wilt verkopen. Wanneer uw auto bijvoorbeeld van ouderdom uit elkaar valt of door schade op de weg een gevaar is zorgen wij dat uw auto naar de sloop wordt gebracht.

Telefonisch contact
Wanneer u een van onze medewerkers belt wordt tijdens dit gesprek gevraagd wat voor auto u naar de sloop wilt laten brengen en in wat voor staat hij verkeert.  Over het algemeen krijgt u tijdens dit telefoongesprek al te horen wat de waarde van uw sloopauto is. De waarde voor uw sloopauto kan oplopen tot wel €1500 en soms zelfs meer. De hoogte van dit bedrag hangt af van de staat van uw auto. Een enkele keer kan onze medewerker via de telefoon niet de waarde van uw sloopauto inschatten en zal dit gebeuren als wij de auto hebben gezien.

Realistische prijs voor uw sloopauto
Hoewel uw auto misschien niet meer in staat is om te gebruiken, betekent dit niet dat het geen waarde meer heeft. Wanneer u uw sloopauto aan ons aanbiedt, garanderen wij een eerlijke vergoeding voor uw sloopauto. De waarde van uw auto baseren wij op merk, type en bouwjaar van de auto. Daarnaast zijn de beschadigingen die uw auto heeft ook een belangrijk onderdeel die de waarde van uw sloopauto bepaalt.

De voordelen van
Nationale Auto Taxatie

sloopauto verkopen
Sloopauto’s
Sloopauto’s zijn afgekeurde auto wrakken. Wij kopen uw sloopauto en halen deze in heel Nederland op.

 

verkopen sloopauto

Betrouwbaar
Door onze ervaring op de markt van particuliere sloopauto’s en kennis geven wij een realistisch bedrag voor uw sloopauto.

 

Sloopauto Direct contact
Bij telefonisch contact krijgt u een van onze medewerkers aan de lijn. Vult u het contact formulier op onze website in? Dan nemen wij zo snel mogelijk                                   contact met u op.

Afspraak sloopauto verkopen

Besluit u uw sloopauto te verkopen dat maken wij een afspraak met u wanneer wij de auto bij u thuis komen ophalen. Staat het voertuig op een andere plek, dan halen wij daar de sloopauto op. Onze ophaaldienst heeft een landelijke dekking waardoor wij in het hele land binnen 24 uur, elke dag van de week in de gelegenheid zijn uw sloopauto op te halen. Op het afgesproken tijdstip en plaats halen wij uw auto op.

Van onze chauffeur die uw auto meeneemt, krijgt u het afgesproken bedrag meteen overhandigd of er wordt een telefonische overboeking gedaan. Daarnaast ontvangt u van onze chauffeur een vrijwaringbewijs van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Hiermee bent u vanaf dat moment vrijgesteld van wegenbelastingverzekeringspremie en schade. Mocht u zelf nog uw auto naar de sloop kunnen brengen, dan regelen wij vervoer voor u naar huis met het openbaar vervoer.

Autosloperij

Op het moment dat het afgesproken bedrag is overhandigd aan u en u een vrijwaringbewijs heeft ontvangen van de chauffeur, heeft u geen zorgen meer over uw sloopauto. Achter de schermen zorgt Nationale Auto Taxatie voor de verdere afhandeling. Auto’s die rijp zijn voor de sloop brengen wij naar een autosloperij.  Indien het mogelijk is proberen wij zoveel mogelijk bruikbare onderdelen te recyclen.


Groot netwerk aan autosloperijen

Door onze ervaring op de markt van particuliere sloopauto’s hebben wij een uitgebreid netwerk aan autosloperijen in heel Nederland. Hierdoor zijn wij in staat uw auto snel naar een autosloperij te brengen. De chauffeur die uw sloopauto heeft opgehaald is namelijk altijd in de buurt van een autosloperij. Wanneer u zelf autobedrijven moet benaderen kost die veel tijd en weet u niet zeker of u de beste deal heeft. Tevens heeft u waarschijnlijk een handje vol contacten met autobedrijven in de buurt. Bij Nationale Auto Taxatie hebben we landelijke contacten wat een grotere kans biedt voor de beste deal.


Wij regelen de afhandeling

Tevens merkt u na het verkopen van uw sloopauto niks meer van de aanbieding aan sloperijen. Als u de autosleutels aan onze chauffeur overdraagt bent u van uw auto af. U hoeft dus niet zelf uw auto aan te bieden bij verschillende autosloperijen, maar u verkoopt uw sloopauto snel en gemakkelijk aan ons. U krijgt een goede prijs en heeft vervolgens geen omkijken meer naar de verdere afhandeling.

Sloopauto

Auto slopenUw sloopauto verkopen

Heeft u een sloopauto staan? Wij nemen graag de sloopauto van u over. Ontdek wat de waarde is van uw sloopauto en verkoop uw auto aan Nationale Auto Taxatie.

Waarde sloopauto

 

 

 

 

 

Lees ook:

Autonieuws

© 2017 Nationale Auto Taxatie

Contact

Adres:
Chromiumweg 9
3812 NL Amersfoort

E-mail:
Neem contact op

Telefoon:
06 53265116
Facebook Nationale Auto Taxatie