24/7 service! Bel 06 532 65 116

Sloopauto taxeren

  • Snel en gemakkelijk met de online kentekencheck
  • Binnen 24 uur een bod
  • Realistisch bod

Sloopauto taxeren

Een sloopauto taxeren is één van de slimste dingen die u kunt doen wanneer uw auto APK afgekeurd is, de reparatiekosten hoger uitvallen dan de dagwaarde of de schade veel te groot is. Sloopauto’s zijn afgekeurde wrakken. Een sloopauto is afgeschreven, valt van ouderdom uit elkaar of heeft immens grote schade opgelopen. Alleen waarom moet u uw sloopauto taxeren? Hoe gaat dat in z’n werk? En bij welke auto sloperij kan uw sloopauto terecht?

De taxatie van sloopauto's

Er breekt voor iedere auto een dag aan waarop het niet meer veilig is om ermee rond te rijden. De auto is dan omgedoopt tot een sloopauto, oftewel een afgekeurde auto. Met een sloopauto kunt u niet meer rijden en een niet rijdende auto kost ook geld. Daarom wilt u er snel van af. Alleen hoe doet u dat het beste?

 

Bruikbare onderdelen

Een sloopauto is misschien niet meer te gebruiken, maar heeft vaak nog wel waarde. Een sloopauto heeft in de meeste gevallen nog onderdelen die bruikbaar zijn. Denk hierbij aan een stuur, gordels, rempedalen of ruitenwissers. Deze bruikbare onderdelen leveren nog geld op, omdat ze tweedehands doorverkocht worden door bijvoorbeeld een autosloperij. Daarom is uw sloopauto taxeren de beste eerste stap. Hiermee achterhaalt u de waarde van uw auto. Zo verkoopt u de sloopauto voor een eerlijke prijs. Het kan voorkomen dat u nog €1500 voor uw sloopauto krijgt.

 

Dagwaarde

De dagwaarde van uw sloopauto is afhankelijk van diverse aspecten:

  • Het afgelegde aantal kilometers
  • Het bouwjaar van de auto
  • De staat van het voertuig (de schade en de gebreken)
  • De accessoires in de auto

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Bereken snel en eenvoudig de waarde van uw auto met de online kentekencheck.

Waarde auto berekenen

Snel

snel_wit1

Betrouwbaar

thumbs_up

Door heel Nederland

doorheelnederland_wit1

De beste deal

check_wit1

De werkwijze van sloopauto taxeren

Nationale Auto Taxatie helpt u graag verder bij uw sloop auto taxeren. Wij beschikken over vaktechnische en commerciële medewerkers die u sloop auto taxeren tegen een eerlijke prijs. Uw sloopauto taxeren kan op verschillende manieren:

1. Online kentekencheck

Een sloopauto taxeren doet u bij een auto sloperij, een autobedrijf of bij een taxatie bureau. Bij Nationale Auto Taxatie berekent u eenvoudig de waarde van uw sloopauto met onze online kentekencheck.

2. Telefoongesprek

Maar ook middels een telefoongesprek kan de waarde van uw sloopauto worden vastgelegd. Er worden u vragen gesteld over het merk, het type auto, het bouwjaar, de APK keuring, de gebreken en de schade. In sommige gevallen is het noodzakelijk om beeldmateriaal op te sturen, zodat de waarde van de sloopauto beter ingeschat wordt.

3. Afspraak maken

Het kan voorkomen dat tijdens het telefoongesprek de waarde van uw auto niet goed ingeschat kan worden. In dit soort gevallen moet u langskomen.

Auto sloperij

Een sloopauto taxeren is één ding, maar dan volgt de zoektocht naar een auto sloperij. Auto’s die rijp zijn voor de sloop moeten naar een autosloperij. Bij een auto sloperij worden er zoveel mogelijk bruikbare onderdelen van uw sloopauto hergebruikt.

Het vinden van een auto sloperij vraagt veel tijd, geld en energie. Nationale Auto Taxatie is een plek waar u terecht kunt met uw sloopauto. Nationale Auto Taxatie beschikt over een groot netwerk aan autosloperijen. Hierdoor zijn we snel in staat om uw auto naar de sloop te brengen en profiteert u van de beste deals. U krijgt een goede prijs en heeft vervolgens geen omkijken meer naar de verdere afhandeling.

Autonieuws

© 2017 Nationale Auto Taxatie

Contact

Adres:
Chromiumweg 9
3812 NL Amersfoort

E-mail:
Neem contact op

Telefoon:
06 53265116
Facebook Nationale Auto Taxatie