Gratis je sloopauto laten taxeren

  • Snel en gemakkelijk met de online kentekencheck
  • Binnen 24 uur een bod
  • Realistisch bod

Sloopauto taxeren

Je sloop auto laten taxeren is één van de slimste dingen die je kunt doen wanneer je auto afgekeurd is voor de APK en de reparatiekosten hoger uitvallen dan de dagwaarde. Sloopauto’s zijn daarom ook vaak afgekeurde wrakken. Een sloopauto die is afgeschreven, valt van van ouderdom uit elkaar en is het niet meer waard om gerepareerd te worden. Alleen waarom is het verstande om je sloopauto te taxeren? Hoe gaat dat in z’n werk? En waar kun je met je sloopauto terecht ?

De taxatie van sloopauto's

Er breekt voor iedere auto een dag aan waarop het niet meer veilig en verantwoord is om ermee te rijden. De auto is dan omgedoopt tot een sloopauto, oftewel een afgekeurde auto. Met een sloopauto kun je  niet meer rijden. Daarom wil je er snel van af. Alleen hoe doe je het handigst ?

Bruikbare onderdelen

Een sloopauto is misschien niet meer te gebruiken om in te rijden, maar heeft vaak zeker nog wel waarde! Een sloopauto heeft namelijk in de meeste gevallen nog onderdelen die bruikbaar zijn.

Deze bruikbare onderdelen leveren vaak nog wel wat geld op, omdat ze tweedehands doorverkocht worden door bijvoorbeeld een autosloperij. Daarom is je sloopauto taxeren de beste eerste stap. Hiermee achterhaal  je wat de waarde van je sloopauto is.  Het kan zelfs gebeuren dat je nog een € 1500,= voor je sloopauto krijgt !

De dagwaarde van je sloopauto

De dagwaarde van je sloopauto is afhankelijk van diverse aspecten:

  • Het aantal afgelegde kilometers
  • Het bouwjaar van de auto
  • De staat van het voertuig
  • De accessoires in de auto

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Bereken snel en eenvoudig de waarde van uw auto met de online kentekencheck.

Waarde auto berekenen

Snel

snel_wit1

Betrouwbaar

thumbs_up

Door heel Nederland

doorheelnederland_wit1

De beste deal

check_wit1

De werkwijze

Nationale Auto Taxatie helpt je graag verder bij het taxeren van je sloopauto taxeren. Wij beschikken over vaktechnische en commerciële medewerkers die je sloopauto taxeren op een eerlijke prijs. Je sloopauto taxeren kan op verschillende manieren:

1. Online kentekencheck

Een sloopauto later taxeren doet je bij een autosloperij, een autobedrijf of bij een taxatie bureau. Bij Nationale Auto Taxatie berekent voor u de actuele verkoopwaarde op basis van een aantal unieke voertuiggegevens.

2. Telefoongesprek

Maar met telefoongesprek kan de waarde van je sloopauto worden vastgelegd. Er worden dan vragen gesteld over het merk, het type auto, het bouwjaar, de APK keuring, de gebreken en mogelijke schades.

3. Extra foto's

In sommige gevallen is het noodzakelijk om wat extra foto's te mailen, zodat de waarde van de sloopauto beter kan worden ingeschat.

Nationale Auto Taxatie

Auto sloperij

Een sloopauto taxeren is één ding, maar dan volgt de zoektocht naar een auto sloperij. Auto’s die rijp zijn voor de sloop moeten naar een autosloperij. Bij een auto sloperij worden er zoveel mogelijk bruikbare onderdelen van uw sloopauto hergebruikt.

Het vinden van een auto sloperij vraagt veel tijd, geld en energie. Nationale Auto Taxatie is een plek waar je terecht kunt met je sloopauto. Nationale Auto Taxatie beschikt over een groot netwerk aan autosloperijen. Hierdoor zijn we snel in staat om je  auto naar de sloop te brengen en profiteer je van de beste deals. Je krijgt een goede prijs en heeft vervolgens geen omkijken meer naar de verdere afhandeling.

stilstaande auto verkopen

Auto verkopen? Regel een vrijwaringsbewijs

Wilt u uw auto verkopen? Bij de verkoop van uw auto komen een hoop belangrijke zaken en documenten om de hoek kijken. Denk hierbij aan een Kentekenbewijs, de overdracht van de sleutels en het laatste APK-rapport. Er is één heel belangrijk document voor u, en dat is het vrijwaringsbewijs.   Het vrijwaringsbewijs: een juridisch document…

Tweedehands auto in 2017

Tweedehands auto’s zeer populair

Er worden weinig gloednieuwe personenauto’s gekocht in Nederland. Met name tweedehandsauto’s zijn de afgelopen jaren in de trek, zo blijkt uit onderzoek van ING Economisch Bureau. In dit artikel volgen verschillende zichtbare trends in de wereld van tweedehands auto’s in 2017.   De Nederlandse auto wordt steeds ouder Mensen kopen steeds vaker een tweedehands auto.…

tweedehands auto verkopen

Eenvoudig uw tweedehands auto verkopen

U heeft uw auto op Marktplaats gezet met een wervende advertentie, maar toch blijft de verkoop muisstil. Is het een herkenbaar geschetst scenario voor u? Dan vraagt u zich vast af hoe u nu eenvoudig uw tweedehands auto verkopen kunt, maar gelukkig is er een makkelijk alternatief. Breng uw auto naar de autosloop. Dan bent…

© 2020 Nationale Auto Taxatie

Contact

Adres:
Chromiumweg 9
3812 NL Amersfoort

Stuur via deze link een mail

Telefoon: 06 53265116
Facebook Nationale Auto Taxatie