Uw auto inruilen?

  • Meer geld voor uw auto
  • Snel een vrijblijvend bod
  • Wij halen uw auto op

Auto inruilen

Wilt u uw auto verkopen, maar geen gedoe hebben met advertenties of te weinig geld ontvangen als u uw auto inruilt bij de aankoop van een nieuwe auto? Verkoop dan uw auto aan Nationale Auto Taxatie. Wij kopen alle typen en merken auto's. Wij doen u snel een bod en komen de auto voor u ophalen. Ook regelen wij de afhandeling en krijgt u een vrijwaringsbewijs mee. Zo heeft u meer geld voor uw auto en nemen wij al het werk uit handen.

Hoe het werkt

Waarde sloopauto
1. Vul uw kenteken en contact informatie in

 

Waarde sloopauto
2. Wij doen u een eerlijk bod

 

Waarde sloopauto
3. U ontvangt het geld

Inruilwaarde auto

De inruilwaarde van een auto wordt altijd bepaald op basis van een aantal verschillende factoren. Zo zijn we op basis van onze ervaring in staat om een aantal aspecten van uw auto te bekijken en daarmee tot een scherpe prijs te kopen. De inruilwaarde van de auto kan bij ons oplopen tot maar liefst €1.500, afhankelijk van de staat en het type auto. U krijgt u op die manier altijd een eerlijke prijs voor uw auto, waardoor u in ieder geval niet met lege handen komt te staan wanneer we de auto voor u mee zullen nemen.

1. Ontvang een bod

euro_wit1

2. Wij komen de auto ophalen

auto_wit1

3. Wij regelen de rest

check_wit1

Inruilwaarde auto snel berekend

Omdat wij veel ervaring hebben als autobedrijf kunnen we snel een eerlijke prijs voor uw auto bieden. De inruilwaarde weten we meestal al binnen een dag. Op deze manier weet u snel waar u aan toe bent en of u de auto in wilt ruilen. Neem contact met ons op en kom erachter wat de inruilwaarde van uw auto is. Gaat u akkoord met het bedrag dan kunt u de auto aan ons verkopen. We de auto kosteloos bij uw ophalen en betalen we u de waarde van de auto, zodat we er vervolgens mee aan de slag kunnen.

Auto kosteloos opgehaald

Wij halen kosteloos uw auto op waar dan ook in Nederland. Het is ook mogelijk om uw auto zelf te komen brengen. Wij betalen het vervoer voor u naar huis. Bij overdracht van uw auto wordt het overeengekomen bedrag direct aan u uitgekeerd. Naar het officiële vrijwaringsbewijs hoeft niet te worden gevraagd; ook dat wordt meteen overhandigd.

Met het officiële vrijwaringsbewijs van de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer) vervalt uw aansprakelijkheid voor de voertuiggebonden verplichtingen zoals wegenbelasting, verzekeringspremie, de jaarlijkse APK en de aansprakelijkheid voor eventuele schade.
We bieden niet alleen de hoogste prijs voor uw auto. We handelen de zaken ook goed en snel af. Dat service bij Nationale Auto Taxatie hoog in het vaandel staat, blijkt wel uit de reacties van onze klanten. Gevraagd naar hun mening over onze service, betitelen ze deze als ‘goed’ tot ‘zeer goed’.

© 2020 Nationale Auto Taxatie

Contact

Adres:
Chromiumweg 9
3812 NL Amersfoort

Stuur via deze link een mail

Telefoon: 06 53265116
Facebook Nationale Auto Taxatie