Auto opkopers

 • Verkoop uw auto veilig en eenvoudig via Nationale Auto Taxatie
 • Wij doen u een eerlijk en vrijblijvend bod
 • Wij hebben een groot netwerk van autobedrijven

Auto opkopers

Auto opkopers vindt u niet altijd overal in Nederland en het is soms moeilijk te bepalen welke auto opkoper u kan helpen en u een goed bedrag geeft voor uw auto.

Wij hebben daarvoor een oplossing bedacht. Bij Nationale Auto Taxatie kunt u vrijblijvend uw auto aanmelden ongeacht de staat van de auto. Onze opkopers bieden u naar aanleiding van uw informatie een gepast bod voor uw auto. Na acceptatie van het bod, komen wij de auto gratis bij u ophalen.

Alle soorten auto's

Bij Nationale Auto Taxatie kunt u terecht voor het opkopen van allerlei type auto’s en automerken. Door onze kennis en ervaring weten wij precies wat uw auto waard is en kunnen wij uw auto altijd naar het juiste autobedrijf vervoeren. Profiteer nu zelf ook van onze aantrekkelijke service en zoek niet verder naar auto opkopers. Bel of mail vandaag nog voor een eerlijke en aantrekkelijke prijs voor uw auto.

Onze voordelen

 • Eerlijke prijs
 • Snel een bod
 • Geen gedoe
 • Alle type en merken auto's
 • Ook voor sloopauto's
 • Wij halen uw auto op
 • Vrijwaring RDW
 • Beschikbaar in heel Nederland

Kies voor een auto opkoper

Nationale Auto Taxatie is een auto opkoper en biedt contant geld voor uw (sloop)auto. Omdat we deel uitmaken van een groot netwerk van autobedrijven, zijn we voortdurend op zoek naar (sloop)auto’s. Ongeacht merk, type, ouderdom, kilometerstand, wel of geen APK of schade: elke auto is van waarde voor Nationale Auto Taxatie.

Auto opkoper Nationale Auto Taxatie

Overweegt u om uw auto te verkopen? U bent niet de enige... In Nederland rijden er ruim 8 miljoen auto's rond. Veel mensen zijn vandaag de dag op zoek naar een occasion. Wanneer u een goede prijs vraagt voor uw auto zal u hem zeker kunnen verkopen. Bovendien zijn meer mensen op zoek naar een tweedehands auto dan dat ze op zoek zijn naar een nieuwe auto. Er is dus genoeg vraag naar!

 

Als u zelf uw auto verkoopt kan hier veel tijd en energie in gaan zitten. Denk aan het maken van een advertentie, foto's en een goede advertentietekst. Maar u zult ook mailtjes en telefoontjes krijgen van potentiële kopers. Deze potentiële kopers willen de auto zien, dus zullen er vreemde mensen langskomen en waarschijnlijk willen ze een proefrit maken.

 

Heeft u geen zin om zelf uw auto te verkopen? Dan kunt u kiezen voor auto opkopers! Dit bespaart u veel tijd.Wij van Nationale Auto Taxatie nemen het werk uit handen. Wij doen u een bod en als u dit bod accepteert heeft u geen omkijken meer naar uw auto. Wij doen de registratie, wij halen de auto op en wij zorgen dat de auto bij het juiste autobedrijf terecht komt. Als wij de auto bij u op komen halen, krijgt u ook meteen het afgesproken bedrag betaald en geven wij u een vrijwaringsbewijs en hoeft u geen wegenbelasting meer te betalen. Op deze manier hoeft u niet nog op uw geld te wachten en bent u meteen volledig van uw auto af.

© 2020 Nationale Auto Taxatie

Contact

Adres:
Chromiumweg 9
3812 NL Amersfoort

Stuur via deze link een mail

Telefoon: 06 53265116
Facebook Nationale Auto Taxatie