Nationale Auto Taxatie koopt uw auto

  • Scherpe prijs
  • Vrijblijvend aanbod
  • Snel en gemakkelijk

Snel

snel1

Betrouwbaar

bestedeal1

Door heel Nederland

doorheelnederland1

De beste deal

check1

Auto inkoop

Het verkopen van een auto lijkt veel werk, maar dat hoeft het niet te zijn! Heeft u er al eens over nagedacht om uw auto in te laten kopen door een autobedrijf? Nationale Taxatie is zo’n auto inkoop bedrijf. Wij kopen uw auto en regelen de rest. U bent eenvoudig en snel van uw auto af, ontvangt een vrijblijvend bod en bij akkoord komen wij de auto voor u ophalen!

Auto inkoop Nationale Auto Taxatie

Bij Nationale Auto Taxatie kunt u 7 dagen per week en 24 uur per dag terecht om uw auto te verkopen. Wij zijn landelijk actief, dus of u nu uw auto wilt verkopen in Apeldoorn, Amsterdam of Leeuwarden. Er is altijd iemand van Nationale Auto Taxatie in de buurt.

Wij nemen alle auto’s aan: wij maken geen onderscheid tussen Duitse, Japanse of Koreaanse auto’s. Wij maken altijd een goed aanbod voor u en regelen de afhandeling in veel gevallen zelfs nog dezelfde dag.

Ook kunt u bij ons terecht als u een schade auto voor de deur heeft staan. Wij hebben naast een groot netwerk aan autobedrijven ook een groot netwerk aan autosloperijen. Dus is uw Ford, Peugeot, Skoda, Citroën, Saab, Volkswagen, Mercedes, BMW of Audi een wrak? Bij Nationale Auto Taxatie zijn ze veel gevraagd! Ongeacht het merk, het type, de schade of ouderdom van uw sloopauto, wij bieden u er een goede prijs voor. Deze prijs kan soms oplopen tot wel 1500 euro!

Waarde auto

Hoe het werkt

Waarde sloopauto
1. Vul uw kenteken en contact informatie in

 

Waarde sloopauto
2. Wij doen u een eerlijk bod

 

Waarde sloopauto
3. Wij halen de auto op en u ontvangt het geld

Waarde auto

Door jarenlange ervaring en onze deskundigheid kunnen wij de exacte waarde van uw auto bepalen. Meestal vertellen wij u dit ook nog binnen 24 uur.

De waarde van uw auto wordt bepaald door verschillende aspecten:

  • Het aantal gereden kilometers
  • Het bouwjaar
  • De staat van de auto
  • De accessoires

Gaat u akkoord met ons bod, dan kunt u de auto aan ons verkopen. Wij rekenen dan de afgesproken waarde van uw auto aan u af en verzorgen de afhandeling. Lees meer over het bepalen van de waarde van uw auto.

Kapotte auto

Heeft u een kapotte auto staan? Nationale Auto Taxatie koopt deze graag van u! Zodra u de autosleutels heeft overgedragen aan onze medewerker, die uw auto op komt halen, heeft u geen zorgen meer over uw kapotte auto. Bij inlevering van de auto krijgt u een vrijwaringsbewijs mee, zodat u geen verantwoordelijkheden meer heeft over uw oude auto. Wij regelen de afhandeling.

Nationale Auto Taxatie bekijkt achter de schermen welke onderdelen uit uw auto gerecycled kunnen worden. Wij proberen zoveel mogelijk auto onderdelen te recyclen. Vervolgens bieden wij de auto aan bij verschillende sloperijen. Zij zullen de sloopauto verder verwerken. Lees meer over het verkopen van uw schade auto.

Auto verkopen?

Laat uw auto inkopen door Nationale Auto Taxatie. Vul uw gegevens in en ontvang een bod!

Benieuwd naar onze diensten?

Schade auto

Waarde autoJe schadeauto verkopen

Heeft je auto flinke schade opgelopen opgelopen, informeer dan bij Nationale Auto Taxatie naar de restwaarde

Meer over onze diensten

Sloopauto

© 2020 Nationale Auto Taxatie

Contact

Adres:
Chromiumweg 9
3812 NL Amersfoort

Stuur via deze link een mail

Telefoon: 06 53265116
Facebook Nationale Auto Taxatie