Ontvang geld voor uw sloopauto

  • Wij halen de auto gratis binnen 24 uur op
  • Elke type en merk auto kunt u verkopen
  • Direct geld

Geld voor sloopauto

Uw sloopauto is geld waard. Door te bellen met Nationale Auto Taxatie of het online formulier in te vullen, kunnen onze medewerkers kijken of uw sloopauto nog waarde heeft. De waarde van uw sloopauto wordt door de medewerkers telefonisch bepaald door middel van het merk, bouwjaar en de staat van de auto. Als u akkoord gaat met het afgesproken bedrag halen wij uw sloopauto binnen 24 uur gratis bij u thuis op.

Direct geld

Wij betalen altijd het afgesproken bedrag contant aan u uit. Als u het liever overgemaakt wilt hebben is dat door van middel telefonische overboeking ook mogelijk. U krijgt geld voor uw sloopauto en het vrijwaringsbewijs voor de auto direct van de chauffeur ter plaatse. Door middel van een telefonische vrijwaring is u auto gelijk van u naam af. U betaald dan geen wegenbelasting meer. Met de vrijwaring kunt u ook gelijk de verzekering van de auto stopzetten. Dit is belangrijk daar u anders de kans loopt dat u moet betalen voor een nieuwe verzekeringstermijn. Bij ons telt afspraak is afspraak!

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Bereken snel en eenvoudig de waarde van uw auto met de online kentekencheck.

Geld voor sloopauto

Geld voor uw sloopauto

Nationale Auto Taxatie biedt geld voor uw sloopauto. Omdat we deel uitmaken van een groot netwerk van autobedrijven, zijn we voortdurend op zoek naar sloopauto’s. Ongeacht merk, type, ouderdom, kilometerstand, wel of geen APK of schade: elke sloopauto is van waarde voor Nationale Auto Taxatie.

Afhandeling van uw sloopauto

Worden we het eens over de prijs dan kunnen we in bijna alle gevallen binnen 24 uur uw sloopauto ophalen. Waar ook in Nederland en vanzelfsprekend zonder kosten. U mag de auto ook zelf komen brengen. De koffie is dan voor onze rekening, net zoals uw kosten voor het openbaar vervoer terug.

Of de auto schade heeft, een APK keuring ontbreekt, een hoge kilometerstand heeft, oud is of over technische mankementen beschikt, maakt ons niet uit. Bij ons verkoopt u uw sloopauto. Onderdelen nemen wij echter niet aan. Nationale Auto Taxatie is spil in een groot netwerk van autobedrijven. De kans is dus bijzonder groot dat juist uw merk en type sloopauto bijzonder gewild is binnen ons netwerk. Bel dus 06 39844160 of 06 53265116 als u uw sloopauto voor een uitstekende prijs wil verkopen en deze gratis wil laten ophalen.

Betaling

U ontvangt ter plekke contant geld voor uw voertuig. Ongeacht het automerk, de leeftijd, schade of kilometerstand van de wagen, kunnen wij altijd een gepaste inruilwaarde voor de auto berekenen. Bovendien wordt ook de vrijwaring van de auto onmiddellijk geregeld, zodat u niet langer verantwoordelijk bent voor de sloopauto en bent gevrijwaard van het betalen van wegenbelasting. Kies daarom vandaag nog voor de service van Nationale Auto Taxatie en ontvang geld voor uw sloopauto. U sloop- of schadeauto verkoopt u snel bij Nationale Auto Taxatie.

Autonieuws

© 2020 Nationale Auto Taxatie

Contact

Adres:
Chromiumweg 9
3812 NL Amersfoort

Stuur via deze link een mail

Telefoon: 06 53265116
Facebook Nationale Auto Taxatie