Review: Autoblog.nl

auto

Eerder schreef Nationale Auto Taxatie al een review voor Autojunk.nl, een platform waar liefhebbers foto’s en video’s van de sportiefste en meeste exclusieve auto’s kunnen delen. Autojunk.nl is een onderdeel van Autoblog een van de bekendste autowebsites van Nederland. In dit artikel leest u onze review voor Auto blog

Autoblog is meer dan alleen nieuws

Autoblog.nl deelt sinds 2004 dagelijks het laatste en meest uiteenlopende nieuws uit de autowereld. Naast algemeen nieuws is er ook veel te lezen over de Formule 1 en het leasen van auto’s. Ook worden de updates van Autojunk.nl gedeeld als nieuwsitem op Auto blog. Vaak worden er wel meer dan 20 nieuwsitems per dag op de website geplaatst. Ook vindt de bezoeker hier uitgebreide reviews van de nieuwste auto’s waarbij Autoblog.nl gebruikt maakt van video. Zo vormt de bezoeker een beter beeld van de auto en het is bovendien aantrekkelijker dan het lezen van alleen tekst.

Grote populariteit van Autoblog

De updates worden goed gelezen gezien het aantal reacties die worden gegeven. De bezoekers hebben namelijk de mogelijkheid om op de blog en elkaar te reageren. Dit maakt het een interactief platform en geeft bewijs dat het erg actueel is. Auto blog heeft naar eigen zeggen tussen de 800 duizend en één miljoen bezoekers per maand, wat neerkomt op ruim tien miljoen pageviews per maand. Daarbij heeft Autoblog.nl ook mobiele apps, waar nog tien miljoen page views per maand vandaan komen. Dat Autoblog.nl de grootste autowebsite van Nederland is valt ook af te leiden aan de populariteit op sociale media. Op Facebook heeft Autoblog.nl ruim 1,4 miljoen likes, op Twitter ongeveer 18 duizend volgers en op Instagram heeft het autoplatform 22,6 duizend volgers.

Tot slot…

Voor het laatste autonieuws, de mooiste auto’s of advies en inspiratie voor de aanschaf van een nieuwe auto kunt u terecht op Autoblog.nl. Je neemt eenvoudig deel aan de community door je te registeren.

Meest gelezen: