Review: Autojunk.nl

review

Voor autoliefhebbers bestaan er diverse platforms waar autonieuws wordt gedeeld en mooie auto's worden getoond. Voor autoliefhebbers hebben wij een review over het autoplatform Autojunk.nl geschreven. Bent u benieuwd naar wat wij van Autojunk.nl vinden? Je leest het in dit artikel.

Algemene indruk

De homepage van Autojunk.nl heeft een overweldigende indruk op bezoekers. Er zijn direct veel beelden te zien van diverse auto’s en posts. In de header staat de foto van de maand; deze springt er uit. De cijfers die worden getoond over het aantal foto’s en video’s, likes en blogspotters vallen ook meteen op. Het zijn indrukwekkende cijfers die iets zeggen over de actualiteit, omvang en populariteit van de website. Dit komt erg positief over.

Actueel platform

Het platform is helemaal ingericht op de bijdrage van de bezoekers. De foto’s en video’s laten de mooiste, sportiefste en meeste exclusieve auto’s zien. Bij iedere post wordt vermeld hoeveel views het heeft en bestaat de mogelijkheid te reageren op het beeldmateriaal. Zo heeft de meest bekeken foto maar liefst 17.245 views en 78 reacties. Dit bewijst dat de website actueel is en veel bezocht wordt.

Mogelijk gemaakt door Autoblog

Autojunk.nl wordt mogelijk gemaakt door Autoblog: een groot platform voor autoliefhebbers. Autoblog heeft naar eigen zeggen maar liefst 800.000 tot 1 miljoen bezoekers per maand, met ruim 10 miljoen pageviews. Dit toont aan dat de website een enorm bereik heeft .Bezoekers kunnen via een knop bovenaan de site makkelijk navigeren naar Autojunk.nl. Via de mobiele app van Autoblog, waarin Autojunk.nl is geïntegreerd, blijf je altijd op de hoogte van het meeste recente autonieuws en uploads van leden van Autojunk.nl.

Kortom, op Autojunk.nl vind je veel actueel beeldmateriaal van blitse auto’s. Hiervoor zijn veel geïnteresseerden. Het platform wordt levendig gehouden door de mogelijkheid op posts of op elkaar te reageren.

Auto verkopen

Waarde sloopauto
1. Vul uw kenteken en contact informatie in

 

Waarde sloopauto
2. Wij doen u een eerlijk bod

 

Waarde sloopauto
3. U ontvangt het geld