Eenvoudig uw tweedehands auto verkopen

tweedehands auto verkopen

U heeft uw auto op Marktplaats gezet met een wervende advertentie, maar toch blijft de verkoop muisstil. Is het een herkenbaar geschetst scenario voor u? Dan vraagt u zich vast af hoe u nu eenvoudig uw tweedehands auto verkopen kunt, maar gelukkig is er een makkelijk alternatief. Breng uw auto naar de autosloop. Dan bent u uw auto kwijt, en ontvangt u er ook nog wat geld voor.

Uw tweedehands auto verkopen zonder gedoe

Als u een nieuwe auto op het oog heeft, wilt u natuurlijk niets anders dan uw oude auto zo snel mogelijk kwijt zijn. Een autosloperij biedt uitkomst. Zonder gedoe bent u uw auto in een ogenblik kwijt. U hoeft zelf geen advertenties in elkaar te zetten of verkooppraatjes te voeren met potentiële kopers.

Bij een autosloperij denkt u wellicht alleen aan een plek waar sloopauto’s gebracht worden, maar het tegendeel is waar. Veel autosloperijen zijn plekken waar u uw auto met of zonder schade kunt brengen. Er zijn een aantal dingen die een autosloop met uw auto kan doen:

  1. Verkopen aan een ander
  2. Rijklaar maken voor nieuw gebruik
  3. De goede onderdelen uit de auto gebruiken

Maak gebruik van een groot netwerk

Als u zelf uw auto verkoopt, zal u waarschijnlijk merken dat er mondjesmaat mensen komen kijken voor de auto. Een autobedrijf die actief bezig is omtrent de inkoop en verkoop van occasions heeft een groot netwerk van andere autobedrijven, sloopbedrijven en eventuele geïnteresseerde particulieren die graag in uw auto rondrijden. Maak hier gebruik van.

De waarde bepalen van uw auto

Is uw auto nog in redelijke of goede staat? Dan wilt u de verkoop ervan natuurlijk wel terug zien in uw portemonnee. Bij Nationale Auto Taxatie kunt u snel achterhalen wat de waarde van uw auto is. Vraag online uw auto taxatie aan en kom erachter wat u van ons ontvangt.

Auto verkopen

Waarde sloopauto
1. Vul uw kenteken en contact informatie in

 

Waarde sloopauto
2. Wij doen u een eerlijk bod

 

Waarde sloopauto
3. U ontvangt het geld