4 tips en tricks: Snel auto verkopen

Snel auto verkopen

Bent u op zoek naar een nieuw voertuig? Dan is het belangrijk om snel uw auto te verkopen. Hieronder volgen 4 tips.

1. Snel auto kwijt door inruilen

Het inruilen van uw auto is een snelle manier om ‘m kwijt te raken. U verkoopt uw auto aan een bedrijf of een persoon. Het maakt hierbij niet uit of u uw auto inruilt tegen een nieuwe of tweedehands auto. Het belangrijkste is dat de autowaarde van de twee auto’s overeenkomt.

2. Snel auto verkopen via internet

Zelf uw auto verkopen gaat misschien minder snel, maar het levert vaak wel meer geld op. U moet een advertentie plaatsen en geïnteresseerde kopers ontvangen en informeren. Met geluk verkoopt u uw auto in een korte periode, maar in de meeste gevallen kost het zo'n één á twee weken.

3. Opkopers bellen

Heeft u een schadeauto waar het één en ander aan mankeert? Dan is een opkoper bellen een andere manier om snel uw auto te verkopen. Een auto opkoper is iemand met een groot netwerk met contactpunten waar hij uw auto kan doorverkopen. Zo raakt u sneller uw auto kwijt.

De kans dat u uw auto kwijt raakt aan een opkoper is redelijk groot. Alleen een opkoper weet dat u graag uw auto kwijt wilt, en daar maakt hij dan ook goed gebruik van. De prijs is bij opkopers daarom altijd lager.

4. Inschakelen van autoverkoopservice

Snel uw auto verkopen via een autoverkoopservice is een betere optie. Uw auto wordt bij de autoverkoopservice van de ANWB getoond aan een heel breed netwerk van duizenden autobedrijven in heel Europa. De autobedrijven brengen een bod uit. Het hoogste bod kunt u wel of niet accepteren.

De beste manier: snel auto verkopen

De beste optie om snel uw auto te verkopen is door het zelf te doen. Deze manier levert u op den duur het meeste geld op. Het vraagt alleen enige tijdsinvestering van uw kant.

Wilt u uw auto verkopen? Bij Nationale Auto Taxatie kunt u snel en eenvoudig uw auto verkopen. Vul hier uw formulier in en ontdek wat de waarde van uw auto is. Tevreden met het bod? Dan halen wij graag uw auto op.

Bewaren

Bewaren

Auto verkopen

Waarde sloopauto
1. Vul uw kenteken en contact informatie in

 

Waarde sloopauto
2. Wij doen u een eerlijk bod

 

Waarde sloopauto
3. U ontvangt het geld