Auto verkopen zonder APK keuring

Auto verkopen zonder APK

Bewaren

Een auto verkopen zonder APK. Het lijkt onmogelijk, maar dat is het zeker niet. Maar hoe slim is het om uw auto zonder APK te verkopen? En levert het echt wat op?

Wanneer uw auto verkopen zonder APK?

Een auto die is afgekeurd, is in de meeste gevallen niet meer de moeite waard om gerepareerd te worden. De kans dat de reparatie hoger uitvalt dan de waarde van de auto is vrij hoog. In dit geval doet u er verstandiger aan uw auto te verkopen.

Tevens is doorrijden met een APK afgekeurde auto onverstandig, gevaarlijk en verboden. Wordt u opgepakt door de politie wegens te snel rijden dan heeft u kans op een boete omdat u met een afgekeurde auto rijdt.

Een sloopauto of schadeauto rijdt vaak niet meer naar behoren. Dat verhoogt het risico op ongelukken op de weg. Het kan zijn dat de remmen het minder goed doen. De motor midden op de snelweg uitvalt. Of een wiel plots een klapband heeft. Veroorzaakt u een ongeluk? Dan bent u verantwoordelijk voor de schade die u heeft veroorzaakt bij de ander.

Wat levert de verkoop van een schade auto op?

Is uw oude bak helemaal versleten? Werken de remmen niet meer naar behoren? Of heeft de motor zijn beste tijd gehad? Dan lijkt het misschien onmogelijk om van uw auto af te komen. Toch heeft ook uw auto nog bepaalde onderdelen die geld opleveren. Deze onderdelen staan bekend als restonderdelen. Hierbij kan het gaan om de remmen, het stuur, de gordels, de stoelen of de wieldoppen. Dat uw auto niet meer te berijden is, betekent niet dat uw auto meteen niks meer waard is. Nationale Auto Taxatie koopt graag uw sloop- of schadeauto van uw over.

Auto verkopen zonder APK

Wilt u uw auto verkopen zonder APK? Om de daadwerkelijke waarde van uw auto te achterhalen, kunt u uw auto bij Nationale Auto Taxatie laten taxeren. Gaat u akkoord met de prijs voor de restwaarde? Dan koopt Nationale Auto Taxatie de auto van u over.

Auto verkopen

Waarde sloopauto
1. Vul uw kenteken en contact informatie in

 

Waarde sloopauto
2. Wij doen u een eerlijk bod

 

Waarde sloopauto
3. U ontvangt het geld