Auto slooponderdelen

Auto  slooponderdelen

Bewaren

Na een ongeluk met bijvoorbeeld letselschade kan het gebeuren dat uw auto volledig afgeschreven is. Het liefst doet u uw auto gewoon meteen weg en wilt u er geen omkijken meer naar hebben. Echter let op dat – ondanks de vele schade – uw auto nog veel waard kan zijn door de auto slooponderdelen!

Wat zijn auto slooponderdelen?

Auto slooponderdelen zijn onderdelen van een auto die nog bruikbaar zijn. Dat uw auto volledig onbruikbaar is, betekent namelijk niet meteen dat niks meer van uw auto te gebruiken is. Uw remmen, gordels, stoelen, stuur, wieldoppen en nog veel meer onderdelen van uw auto kunnen hergebruikt worden, wanneer blijkt dat ze nog in goede staat zijn.

Auto slooponderdelen verkopen

Heeft u een sloopauto  of een autowrak? Dan bent u bij Nationale Auto Taxatie aan het juiste adres. Wij berekenen de restwaarde van uw auto door te kijken naar de slooponderdelen. Vervolgens krijgt u een eerlijke prijs voor uw auto terug én bent u ook nog eens van uw auto af!

 

Auto slooponderdelen kopen

Misschien bent u niet degene die uw auto wilt afstaan voor de sloop, maar bent u op zoek naar slooponderdelen. Heeft u een aanrijding gehad en is de bumper kapot? Heeft u onlangs enkele wieldoppen verloren op weg naar uw werk? Of heeft u een hele nieuwe band nodig? Wat u ook zoekt, bij Nationale Auto Taxatie bent u goed terecht voor het kopen van auto sloop onderdelen.

 

De voordelen en nadelen van auto slooponderdelen

Slooponderdelen is hergebruikt materiaal en daardoor valt de prijs hiervan vele malen goedkoper uit dan bij nieuwe auto onderdelen. Echter zitten er nog wel aantal addertjes onder het gras. Ten eerste bent u afhankelijk van het beschikbare aanbod. Het juiste auto onderdeel voor uw auto moet te koop staan. Tevens kan het zijn dat auto onderdelen niet mooi aansluiten op uw auto. Stel dat u een rode auto heeft en alleen een tweedehands zwarte deur vindt. Dan heeft u een probleem. Uiteraard is spuitwerk mogelijk, maar de vraag is of u dan wel goedkoper uit bent.

 

Meer over het verkopen van uw auto? Kijk op Nationale Auto Taxatie.

 

Auto verkopen

Waarde sloopauto
1. Vul uw kenteken en contact informatie in

 

Waarde sloopauto
2. Wij doen u een eerlijk bod

 

Waarde sloopauto
3. U ontvangt het geld