Niet rijdende of stilstaande auto verkopen

stilstaande auto verkopen

Een niet rijdende auto kost geld. Nee, niet door de benzine, maar door de wegenbelasting. Zonde. Uw stilstaande auto verkopen of of een tweede leven inblazen is daarom het beste. U bent van uw auto af, het kost geen geld meer en het levert u zelfs vaak nog geld op!

Niet rijdende of stilstaande auto verkopen of tweede leven geven?

Wilt u uw niet rijdende of stilstaande auto verkopen? Dan is er goed nieuws! Een autosloperij heeft interesse in iedere soort auto. Hierbij draait het om auto’s met een beetje schade, maar ook om auto’s die niet meer functioneren, immens grote schade hebben of afgeschreven zijn. Een autosloperij doet twee dingen: de stilstaande auto opknappen en een tweede leven geven of de bruikbare onderdelen hergebruiken.

Bruikbare onderdelen hergebruiken

Een niet rijdende of stilstaande auto betekent niet dat de auto in z’n geheel onbruikbaar is. Integendeel, een auto beschikt vaak nog over onderdelen die een tweede leven gegeven kunnen worden.

Echter kan ook de auto zodanig gerepareerd worden, dat die weer de weg op kan. Een auto wordt eerst helemaal onderzocht om te peilen wat de oorzaak is dat de auto niet kan rijden. Is het mogelijk om de auto te repareren en is de auto die investering waard? Dan krijgt de auto de benodigde reparaties om de niet rijdende auto weer de weg op te krijgen.

Niet rijdende of stilstaande auto verkopen bij Nationale Auto Taxatie

Is de reparatie van de schade auto overbodig of te duur? Dan is het verstandig om uw niet rijdende of stilstaande auto te verkopen. Nationale Auto Taxatie helpt iedere klant graag verder. In overleg wordt de waarde van de schadeauto of sloop auto bepaald. Vervolgens handelt Nationale Auto Taxatie alles verder af: van het vinden van een koper tot en met het ophalen van de stilstaande auto. Zo wordt iedere autobezitter van alle zorgen ontdaan.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Auto verkopen

Waarde sloopauto
1. Vul uw kenteken en contact informatie in

 

Waarde sloopauto
2. Wij doen u een eerlijk bod

 

Waarde sloopauto
3. U ontvangt het geld