Auto wassen goed voor de verkoop

Auto wassen goed voor de verkoop

Bewaren

Is een auto wassen goed voor de verkoop? De vraag even net wat anders gesteld. Heeft het een positieve invloed om goed gekleed naar een sollicitatiegesprek te gaan? Het antwoord is voor de hand liggend. Natuurlijk werkt dat. Het oog wil wat, en met een mooie uitstraling zorgt u voor een goede indruk. Dat geldt ook voor de verkoop van uw auto.

 

Waarom uw auto wassen voor de verkoop?

Het wassen van uw auto wanneer u er afscheid van wilt nemen voelt misschien als verloren tijd, maar dat is het zeker niet. Een gewassen auto ziet er weer spik en span uit. Niet alleen verkoopt u uw auto er sneller door. Het resulteert eveneens in een hogere autowaarde. Door net wat uurtjes extra te investeren in de laatste uren van uw auto, vangt u er vaak meer voor terug. Dat wordt poetsen!

 

Door regelmatig uw auto te wassen, verhoogt u niet alleen de autowaarde, maar ook de verkeersveiligheid. Een zeer vervuilde auto kan namelijk gevaren op de weg opleveren of autopech veroorzaken.

 

Hoe moet u de auto wassen?

Pak die sponzen, sopjes, schoonmaakmiddelen en handschoenen er maar bij. Het is ‘washing time’. Begin aan de buitenkant en laat de bumper, spiegels en kozijnen weer glanzen. Voorzie de ramen van een doekje en vergeet de velgen uiteraard niet.

 

Ga vervolgens door met het schoonmaken van het interieur. Zuig de auto schoon, klop automatten uit, maar haal ook uw persoonlijke bezittingen uit de auto. Zitten er vlekken in de bekleding? Pak de anti-vlekkenspray erbij en maak uw stoelen schoon. Na een uitgebreide beurt is uw auto door een ringetje te halen. Gereed voor de verkoop!

 

Bereken uw autowaarde

Nu uw auto helemaal schoon is, is het tijd om de autowaarde te bepalen. Bij Nationale Auto Taxatie kunt u snel en eenvoudig de waarde vaststellen middels de kentekencheck.

Auto verkopen

Waarde sloopauto
1. Vul uw kenteken en contact informatie in

 

Waarde sloopauto
2. Wij doen u een eerlijk bod

 

Waarde sloopauto
3. U ontvangt het geld