Oude roestbak naar de sloop of repareren?

naar de sloop of repareren

Uw oude roestbak sputtert tegen bij iedere meter. Alles wat kan slijten, is gesleten. Uw auto is rijp voor de sloop, maar er afstand van doen is misschien toch moeilijker dan u dacht. Wat gaat u doen met de auto? Naar de sloop of repareren?

 

Wat is slimmer; naar de sloop of repareren?

Als u gehecht bent aan uw auto, dan kan de verkoop van uw auto aanvoelen als een gebroken hart. Is uw auto oud en versleten, dan kan u er altijd voor kiezen om u wagen te laten repareren. Alleen tot hoever moet en kunt u gaan?

Er zijn verschillende dingen waar u naar moet kijken, waaronder de reparatiekosten en de APK keuring. Vraag als eerst bij een autogarage wat de reparatiekosten zijn. Ligt de dagwaarde lager dan de reparatiekosten, dan is het financieel voordeliger om u auto naar de sloop te brengen. Ook als uw auto APK afgekeurd is, zal u achter uw oren krabben. Moet u ermee verder gaan of niet?

Beslis voor uzelf wat er te redden valt van de auto, welke kosten daarbij komen kijken en hoeveel u zelf bereid bent om ervoor neer te leggen.

Bereken de sloopwaarde van uw auto

Moet u met pijn in uw hart toegeven dat de auto niet meer te redden valt? Wellicht een kleine troost; u kunt de auto voor een redelijk bedrag verkopen bij een autobedrijf. Vaak heeft een auto nog bepaalde onderdelen die hergebruikt kunnen worden. Denk hierbij aan de banden, de remmen, de wieldoppen of de gordels.

 

Wilt u weten wat u ontvangt voor de oude auto? Bereken de sloopwaarde van uw auto bij Nationale Auto Taxatie. Wij brengen een vrijblijvend en aantrekkelijk bod uit voor uw sloopauto. Elke auto is voor ons nog van waarde.

 

 

Auto verkopen

Waarde sloopauto
1. Vul uw kenteken en contact informatie in

 

Waarde sloopauto
2. Wij doen u een eerlijk bod

 

Waarde sloopauto
3. U ontvangt het geld