Verkoop uw auto beter met deze schoonmaaktips

Auto voor veel geld verkopen

Wilt u uw auto voor veel geld verkopen? Een grondige schoonmaakbeurt mag niet missen. Een goede wasbeurt lijkt misschien overbodig, maar het resultaat is onmiskenbaar; een auto die er jaren jonger uitziet. Dat doet wat met de verkoop! Wilt u uw auto voor veel geld verkopen, volg dan onderstaande schoonmaaktips goed op.

1. Maak de hele binnenkant schoon

Als u een auto koopt, dan wilt u natuurlijk wel in een ordelijke cabine zitten. Een slordige cabine resulteert in een lagere verkoopprijs. Maak een goede indruk door de cabine goed schoon te maken. Maak alle matten goed schoon. Zuig de gehele auto. Maak de bekleding grondig schoon en zuig tussen de naden om de verstopte kruimels weg te halen, en vergeet geen schoonmaakdoek over het dashboard te halen.

2. Maak de buitenkant spik en span

Het oog wil ook wat. Maak daarom de buitenzijde van de auto goed schoon, zodat u de auto voor veel geld verkopen kan. Gebruik zeep, water en een doekje. Haal alle strepen, resten modder en al het andere viezigheid weg. Maak ook de ramen goed schoon, niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. U kunt er ook voor kiezen om de banden schoon te maken en te vegen. Ook dat draagt bij aan een gunstige taxatie.

3. Vergeet de accu en de motor niet

De accu en de motor worden vaak vergeten bij het opknappen van een auto. Logisch, deze onderdelen zitten verstopt, maar toch is het van belang om ook deze twee auto onderdelen van een beurt te voorzien.

Auto voor veel geld verkopen?

Wilt u uw auto kwijt, maar er wel geld voor vangen? Bij ons kunt u uw auto tegen een eerlijke prijs verkopen. We willen een aantal autogegevens ontvangen en dan doen we een redelijk bod.

Auto verkopen

Waarde sloopauto
1. Vul uw kenteken en contact informatie in

 

Waarde sloopauto
2. Wij doen u een eerlijk bod

 

Waarde sloopauto
3. U ontvangt het geld