Verkoop uw auto en kies voor elektrisch rijden

Elektrisch rijden

Is in uw hoofd een knopje omgezet en ziet u in dat elektrisch rijden veel beter is voor mens, milieu én uw portemonnee? Verkoop uw auto en kies voor groen rijden. Het klinkt als een grootse stap, maar u krijgt er ontzettend veel moois voor terug! Alvast een tipje van de sluier? Kijk eens naar deze auto’s: BMWi3, Kia Soul EV, Nissan Leaf, Peugeot iOn, Renault Zoe, Tesla Model 3 en Tesla Model X.

 

Het voordeel van elektrisch rijden

Elektrische auto’s stijgen enorm in populariteit. Niet zo vreemd ook. U kan profiteren van veel belastingvoordelen; accijns staan buiten kijf. Bovendien zijn elektrische auto’s goed voor het milieu. Er wordt geen stikstof of fijnstof uitgestoten. Als de duurzame ontwikkelingen flink doorzetten, wordt de energie helemaal groen opgewekt. Dan is elektrisch rijden helemaal goed voor het milieu.

 

Tijd om uw auto in de verkoop te doen

Heeft u besloten om de elektrische auto aan te schaffen, maar knaagt het nog aan u dat u nog een goede auto op de oprit heeft staan? U kan dat schuldgevoel snel loslaten. Het is niet zo dat als u uw auto weg doet, deze geen nieuw leven meer krijgt. Als u de auto verkoopt, maakt u er een ander weer blij mee. U bent dan ook blij, want u kan dan rondscheuren in een duurzame auto. Via Nationale Auto Taxatie kunt u snel en eenvoudig uw auto verkopen.

 

Van sloopauto naar groene auto

Misschien heeft u een versleten oude roestbak, en besluit u om met de nieuwe aanschaf voor een duurzaam alternatief te gaan. Dan kan u nog steeds financieel voordeel halen uit uw sloopauto. Het geld kunt u dan weer mooi gebruiken voor de aanschaf van de nieuwe elektrische auto. Ook al is de auto APK-afgekeurd, er kunnen onderdelen inzitten die hergebruikt kunnen worden. Dat is ook duurzaam. Vraag bij ons aan wat uw auto nog waard is!

Auto verkopen

Waarde sloopauto
1. Vul uw kenteken en contact informatie in

 

Waarde sloopauto
2. Wij doen u een eerlijk bod

 

Waarde sloopauto
3. U ontvangt het geld