Auto en kenteken overschrijven

Auto verkopen

Ben je eigenaar van een auto die als sloopauto kan worden opgemerkt? Je voertuig is dan (bijna) niets meer waard; hij is - net als de naam als zegt - alleen nog maar goed voor de sloop. Op de reguliere markt zal je auto waarschijnlijk geen enkele waarde meer hebben, maar toch kun je hem nog met enige financiële compensatie afstaan en als sloopauto verkopen

Heb ik een sloopauto?

In verschillende situaties kan er sprake zijn van een sloopauto. Vaak is het zo dat de auto betrokken is geraakt bij een ongeval. Diepe deuken, ramen die he-le-maal kapot zijn en kromme banden. Je auto heeft materiële schade opgelopen dat niet zo snel meer te herstellen is. Tenzij je diep in je buidel tast. Wanneer het herstellen van je auto meer kost dan het kopen van een nieuw voertuig, wordt het een sloopauto genoemd. Wanneer het herstel nog wel interessant is, wordt het een schadeauto genoemd.

Sloopauto ophalen

Heb je geen zin meer om voor deze kapotte/oude auto motorrijtuigenbelasting te betalen? Wij komen je sloopauto gratis ophalen! Een sloopauto is namelijk bijna nooit meer in staat om gewoon op de openbare weg te rijden. Tenzij je een boete wilt betalen of nog een ongeluk wilt veroorzaken natuurlijk 😉

Nadat jij een taxatieformulier hebt ingevuld, komen wij langs om het voertuig te bekijken en om een reëel bod te doen. Ga je akkoord, dan betalen wij jou het bedrag contant of schrijven het over op je rekening. Tijdens deze overdracht komen wij natuurlijk ook je sloopauto ophalen, helemaal voor niks! Zo heb jij geen last meer van die auto voor je deur.

Waar wij de waarde van je sloopauto op baseren? De waarde van het voertuig zal in ieder geval niet meer worden bepaald als auto op zich, maar wel aan de hand van de bruikbare onderdelen die zich nog in je auto bevinden evenals de zogenaamde carrosserie (het koetswerk van een motorrijtuig).

Auto verkopen

Waarde sloopauto
1. Vul uw kenteken en contact informatie in

 

Waarde sloopauto
2. Wij doen u een eerlijk bod

 

Waarde sloopauto
3. U ontvangt het geld