Review: Femme Frontaal

review

Voor autoliefhebbers hebben wij een review over het autoplatform Femme Frontaal geschreven. Bent u benieuwd naar wat wij van Femme Frontaal vinden? Je leest het in dit artikel.

Algemene indruk

Femme Frontaal is een platform gericht op de vrouwelijke liefhebber van auto’s. Op de homepage wordt dit al direct duidelijk, met de slogan: ‘de vrouwelijke kijk op auto’s’. Femme Frontaal wil geen aandacht besteden aan de technische kant van de auto, maar puur op de verhalen en rij-belevingen van vrouwen met liefde voor auto’s.

Dit is zichtbaar in de navigatiebalk op de homepage. De bezoeker kan duidelijk navigeren naar één van de vele actuele subpagina’s. De nieuwsafdeling bevat actuele updates en ook blogs worden meer dan eens per week opgevoerd. Dit komt positief over en bewijst dat er achter de schermen druk wordt gewerkt.

Testen en beoordelen van auto's

Een ander onderdeel dat erg aanspreekt, is de pagina ‘rij-impressies’. Hier worden nieuwere personenauto’s getest en beoordeeld met een rapportcijfer. Aan de hand van de ‘FemmeFrontaal Awesomeness’ worden cijfers gegeven voor comfort en drive maar ook of de auto de ‘flirt factor’ heeft en ‘high heels proof’ is. Belangrijke aspecten voor de vrouw dus.

Deze cijfers vormen samen een gemiddelde eindbeoordeling die aan de auto wordt toegewezen. Daarbij is veel beeldmateriaal aanwezig en wordt de review in sommige gevallen zelfs met video gedaan. Dit maakt het erg aantrekkelijk voor de bezoeker. Femme Frontaal is dus niet alleen gericht op nieuws en verhalen, maar het helpt je zelfs bij de keuze of inspiratie voor een auto.

Actief op social media

Ook op social media is Femme Frontaal erg actief. Zo heeft de Facebookpagina maar liefst 4.246 likes, zijn er op Twitter 4.017 volgers en het Instagram account van Femme Frontaal heeft 1.226 volgers. Femme Frontaal heeft dus een groot bereik en laat zien dat het een populair platform is, voor de vrouw met een hart voor auto’s!

Auto verkopen

Waarde sloopauto
1. Vul uw kenteken en contact informatie in

 

Waarde sloopauto
2. Wij doen u een eerlijk bod

 

Waarde sloopauto
3. U ontvangt het geld