Auto inruilwaarde

Wil je je auto verkopen, en vervolgens meteen weer een nieuwe aanschaffen? Veel autobedrijven bieden een auto inruilwaarde. Een autodealer koopt je auto. Daarna wordt de prijs van je auto afgetrokken van de prijs van de nieuwe auto. Hiervoor moet je wel weten wat de auto inruilwaarde is. Nationale Auto Taxatie helpt je graag verder.

Wanneer auto inruilen?

Ben je in bezit van een aardig nieuwe auto en heb je je uw oog op een nieuwere auto laten vallen? Wilt je die inruilen? Met het inruilen van een auto ben je vaak voordeliger uit. Een auto beschikt namelijk vaak over accessoires van goede kwaliteit. Hoe meer accessoires een auto heeft, hoe hoger de inruilwaarde dus uitvalt.

De auto inruilwaarde berekenen

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zorg er daarom voor dat jeeen eerste indicatie heeft van de auto inruilwaarde. De makkelijkste manier om dit te berekenen is via de taxatietool. Nationale Auto Taxatie biedt zo'n tool.

De zoektocht naar een auto start. Maak een lijst met auto’s die u graag zou willen. Daarna bereken je de auto inruilwaarde. De auto inruilwaarde wordt berekend op basis van de volgende aspecten:

  • Leeftijd en kilometerstand.
  • Motorinhoud, gewicht en accessoires.
  • Onderhoud.

Benader meerdere dealers met gerichte vragen. Stel hen de vraag wat er van de verkoopprijs af gaat. Krijg inzicht hoe het zit met de auto inruilwaarde. Noteer deze gegevens. Zo hen je voldoende vergelijkingsmateriaal verzameld. Gebruik de online autowaarde methode van Nationale Auto Taxatie als basis. Hier kunt je de inruilwaarde van af leiden.

Onthoud goed. De auto inruilwaarde is:

  • Overal anders.
  • Afhankelijk van de autodealer.
  • Gerelateerd aan de auto die u wilt inruilen.
  • Afhankelijk van de auto die u wilt kopen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Benieuwd naar de waarde van je auto?

Bereken snel en eenvoudig de waarde van je auto met de online kentekencheck.

Waarde auto berekenen

Wilt u uw auto inruilen?

Neem contact op met Nationale Auto Taxatie en wij kopen je auto. Laat online je auto taxeren en kom er achter wat wij voor uw auto bieden.