Online kentekencheck

  • Snel en gemakkelijk
  • Binnen 24 uur een bod
  • Realistische prijs

Kentekencheck

Met een kentekencheck berekent u de waarde van uw auto. In veel verschillende situaties is deze check een uitkomst. Alleen waarom is dit nodig? Wat houdt het in? En welke informatie wordt er vrijgegeven?

 

Waarom een kentekencheck?

Een kentekencheck is in veel gevallen zeer handig. Misschien wilt u uw auto verkopen? Een nieuwe verzekering voor uw auto afsluiten? Of een nieuwe auto kopen? In dit soort situaties is een check nuttig. Dit is namelijk een snelle, handige en kosteloze manier om de autowaarde te achterhalen. Daarnaast wordt de check ook gebruikt ter controle. Om bijvoorbeeld te peilen of de verkoper de waarheid spreekt.

 

Nationale Auto Taxatie biedt een handige tool aan voor het achterhalen van uw autowaarde. Hiervoor hoeft u maar 3 simpele stappen te doorlopen. Vervolgens weet u binnen 24 uur welke prijs wij voor uw auto geven. Gaat u daarna akkoord met de prijs? Dan verkoopt u de auto aan ons en halen wij de auto voor u op. Zo krijgt u ook meteen het vrijwaringsbewijs.

 

Wat houdt een kentekencheck in?

Een kentekencheck is een check waarbij u het kenteken van uw auto nodig heeft. Hiermee krijgen wij namelijk inzicht in uw voertuiggegevens. Deze informatie betreft de kilometerstand, het schadeverleden, de technische data van de auto, en dergelijke. Hiermee berekenen wij de waarde van uw auto.

 

Welke informatie geeft de kentekencheck vrij?

Alle informatie over een voertuig wordt door het RDW bijgehouden in Nederland. RDW staat ook wel bekend als de Rijksdienst voor het Wegverkeer. Deze informatie bestaat uit twee delen. Het eerste deel bestaat uit informatie (technische specificaties) over uw voertuig. Dit is informatie dat voor iedereen inzichtelijk is middels een kentekencheck. De gegevens over de eigenaar van het voertuig zijn niet openbaar. Dit is omdat het anders de privacy van mensen schendt.

Bewaren

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Bereken snel en eenvoudig de waarde van uw auto met de online kentekencheck.

Waarde auto berekenen