Sloopauto ophalen

  • Snel en eenvoudig
  • Geen extra kosten
  • Groot netwerk van autosloperijen

sloopauto ophalen

Heeft u een ongeluk meegemaakt? Dan is de kans groot dat uw auto is veranderd in een schadeauto of een sloopauto. Neem in dit geval contact op met Nationale Auto Taxatie. Wij halen vervolgens uw sloopauto op locatie op. Niet alleen bent u dan af van uw sloopauto. Maar in de meeste gevallen ontvangt u er ook een kleine vergoeding voor.

Over de sloopauto

Heeft uw oude wagentje u in de steek gelaten? Is uw auto APK afgekeurd? Maar vallen de kosten zeer hoog uit voor de reparatie? Of heeft u een ernstig verkeersongeval meegemaakt? En is uw auto in één klap total loss? Wat de reden ook is, een sloopauto is een auto waarbij de reparatiekosten hoger uitvallen dan wat het uiteindelijk oplevert. Daarom is het in deze situatie nuttig om uw sloopauto te laten ophalen.

Gratis sloopauto ophalen

Nationale Auto Taxatie is een sloopauto ophaaldienst. Dit houdt in dat wij uw auto gratis ophalen op locatie. Hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening.

Sloopauto ophalen door Nationale Auto Taxatie

Bij Nationale Auto Taxatie kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht voor het verkopen van uw sloopauto. Wij regelen vrijwel altijd de afhandeling van uw sloopauto binnen één dag. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is uw sloopauto te verkopen aan ons. Bereken middels de kentekencheck van Nationale Auto Taxatie de prijs van uw sloopauto.

Hoe gaat het in z’n werk?

  • U berekent de waarde van uw sloopauto middels de kentekencheck.
  • U benadert ons om uw sloopauto op te halen.
  • Wij komen uw auto vervolgens ophalen.
  • U krijgt meteen het vrijwaringsbewijs in ontvangst. Daarbij krijgt u ook een vergoeding voor de bruikbare auto-onderdelen.

Benieuwd naar de waarde van uw auto?

Bereken snel en eenvoudig de waarde van uw auto met de online kentekencheck.

Waarde auto berekenen

Autonieuws